John Deere Z645 Zero Turn-maaier

Kenmerken en specificaties

  • Comfortabel maaien
  • Geen draaicirkel
  • Geweldig maairesultaat
  • Uitzonderlijke kwaliteit
Aanbevolen maaioppervlak Groter dan†8000 m2
Maaibreedte 122†cm / hoge capaciteit
Motorvermogen 15,39 kW bij 3350 omw/min
snelheid Max. 14,5 km/h

Bekijk de gedatailleerde informatie op het blad met specificaties.

Download hier
Z645 zero turn-maaier

De Z645 is de grootste maaier voor de particuliere markt en is een zeer krachtige maaier met uitstekende prestaties. Het dek van 122 cm heeft een grote capaciteit waardoor grotere volumes gras op een efficiŽntere manier kunnen worden verwerkt. De maaier heeft een tweecilindermotor die een vermogen van 15,39 kW levert. Het dek kan heel eenvoudig worden uitgebreid met optionele kits voor mulchen en opvangen. De basis van de soepel en comfortabel maaiende Z645 is een robuust frame. Het zitcomfort van deze grasmaaier is hoog, er is voldoende beenruimte en er is voldoende ruimte om spullen op te bergen. Kies de Z645 als de beste maaier voor zero turn-maaien.

Z645 zero turn-maaier

BEDIENINGSCOMFORT

BedieningscomfortDe Z645 is heel gemakkelijk te bedienen dankzij de ruime zit met voldoende beenruimte waardoor de bestuurder een uitstekend overzicht heeft. De zit met verstelbare armsteunen is geveerd, er zijn voldoende opbergvakken en de bedieningsknoppen zijn gekleurd. Dit alles draagt bij aan een groot rijcomfort en eenvoudige bediening.


NAUWKEURIG MAAIEN

Nauwkeurig maaienHet 122 cm brede Edge Xtra-maaidek met grote capaciteit zorgt voor een fantastisch gemaaid gazon. Dankzij de grote capaciteit kan er meer gras in kortere tijd worden verwerkt. Dankzij het diepgewelfde ontwerp van het maaidek wordt het gras hoog opgetild voor de beste afwerking, terwijl de gladde onderkant zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van het grasafval. Op de wasaansluiting kan een tuinslang worden aangesloten om het dek grondig te reinigen en telkens weer optimale prestaties te verzekeren


VERMOGEN EN PRESTATIES

Vermogen en prestatiesDe tweecilindermotor van 15,39 kW (bij 3350 rpm) heeft ruim voldoende vermogen en prestaties voor alle toepassingen waarvoor de Z645 is bedoeld, zowel voor afvoer, mulchen als voor verzamelen. Dankzij de elektronische ontsteking kan altijd makkelijk worden gestart, terwijl het kopklepontwerp garant staat voor zuinigheid en vermogen.


ďOM ZIJN ASĒ DRAAIEN

De Z645 kan dankzij intuÔtieve bewegingsregelhendels om zijn as draaien. Deze maaier kan om elk obstakel heen, waardoor u tijd bespaart en aanzienlijk sneller het grasveld maait. Vanuit het open zitgedeelte hebt u een uitstekend zicht en kunt u heel gemakkelijk draaien.


EFFICIňNTIE

EfficiŽntieMet de Z645 maait u elk grasveld in een handomdraai dankzij het vermogen, de wendbaarheid en het grote dek. Het dek heeft een grote capaciteit en kan grotere volumes gras verwerken. Via een voetpedaal kan men het dek eenvoudigweg heffen en laten zakken. U kunt snel maaien zonder dat dit ten koste gaat van de snijkwaliteit.


VEELZIJDIG

VeelzijdigU kunt de Z645 aan uw tuin aanpassen en de maaier uitbreiden met opties voor mulchen en opvangen. Aan deze maaier kan een aanhangwagentje van John Deere worden gekoppeld.


GEBOUWD VOOR KWALITEIT

Gebouwd voor kwaliteitDe Z645 is krachtig en betrouwbaar doordat het op een zwaar, gelast stalen onderstel is gebouwd. In combinatie met de grote zwenkwielen voor en de grote aandrijfwielen achter biedt dit een soepele rit, meer tractie en superieur comfort. Het maaidek is vervaardigd met behulp van het e-coating verfsysteem voor jaren onbezorgd maaien. Een zwaar uitgevoerde pomp en een krachtig motoraandrijfsysteem dragen bij aan de duurzaamheid en een lange levensduur van deze maaier:


ONDERHOUD

OnderhoudPeriodieke onderhoudcontroles kunnen efficiŽnt worden uitgevoerd, bijvoorbeeld dankzij het opklapbare bestuurdersplatform voor gemakkelijke toegang tot het maaidek, of de praktische plaatsing van de motor. Hierdoor doet de Z645 waarvoor die is gemaakt: maaien! En bovendien kan uw professionele John Deere-dealer u altijd van dienst zijn!

Laatste nieuws
10-02-2016
Nieuwe John Deere X950R voor dhr. Ottenschot
25-08-2015
Nieuwe John Deere X105 zitmaaier afgeleverd
24-08-2015
John Deere voor de hele familie