TX Turf Gator

 Kenmerken en specificaties

  • Laag zwaartepunt
  • Schijfremmen op alle wielen
  • 4-wielvering
  • Deluxe laadbak
Type 401 cc, 1-cilinder benzine
Motorvermogen 11 pk
Snelheid 0-25 km/h
Laadvermogen 454 kg
Bekijk de gedatailleerde informatie op het blad met specificaties.

Download hierSoepele prestaties.


Draagvermogen en soepel rijgedrag gecombineerd met nog meer comfort voor u? Klinkt onmogelijk? Toch niet. Onze Gator TX Turf biedt dat allemaal! Een krachtige motor en laadvermogen van 454 kg maken van dit model een heus werkpaard die toch behoedzaam te werk gaat om het gras te sparen. 

Soepele prestaties

 

Voetpedaalstart

VoetpedaalstartDe stille TX-Turf Gator bestaat uit een geïsoleerd geplaatste motor, groot volume geluiddemper en intern geluidabsorberend materiaal. Daarnaast werkt de voetpedaalstart als een golfkar - druk het pedaal in en rijden maar.


Banden

BandenBanden met hoge flotatie zorgen dat deze gator hard werkt zonder het gazon aan te tasten.


Comfort voor de bestuurder

BedieningscomfortDe Gator TX Turf is een comfortabel en handig bedieningsstation met talloze voorzieningen, zoals stoelen met middelhoge rugleuning voor comfortabele ritjes, bekerhouders, een 12 V-aansluiting, opbergvak en brandstofmeter.


Soepel rijgedrag

BedieningscomfortHet lage zwaartepunt zorgt voor een betere stabiliteit en de semionafhankelijke COS-schokdempers achter zorgen dat u altijd comfortabel rijdt.


Ruime laadbak

Ruime laadbak Onze nieuwe Deluxe laadbak heeft een laadvermogen van 460 liter (eventuele uitbreidingen niet meegerekend), biedt 20 geïntegreerde bevestigingspunten en een handmatige gashulplift, of optionele elektrische lift.
De bak bestaat uit een duurzame stalen vloer met een beschermlaag van Polyruea en zijden gemaakt van polypropyleen composietmateriaal met 15% glasvulling. Roest, deukjes en lawaai behoren daarmee tot het verleden.

 
LaadbakuitbreidingDoor de handige zij-uitbreidingen kunt u de hoogte tot 610 mm ophogen en de laadcapaciteit bijna verdubbelen (920 liter).

 

DiepladerAls u de zijpanelen weghaalt, krijgt u in een handomdraai een handige dieplader waarop u lange of grote spullen kunt vervoeren.

 VerdelerDe gemakkelijk te bedienen laadklep vouwt 90 graden uit en 150 graden omlaag om het laden en lossen te vergemakkelijken. De vergrendeling is met één hand te bedienen.


Extra veelzijdigheid

Extra veelzijdigheidVoor deze gator zijn diverse hulpstukken en accessoires leverbaar voor extra veelzijdigheid. Raadpleeg onze brochure voor meer informatie.

Laatste nieuws
17-10-2017
Nieuwe John Deere 3036E voor de heer Kruizinga
14-08-2017
Nieuwe John Deere 3036E afgeleverd vanuit Goor
31-05-2017
Nieuwe John Deere 1570 voor Vakantiepark Hardenberg