TX 4X4 Gator

 Kenmerken en specificaties

  • Laag zwaartepunt
  • 2 cilinderbenzinemotor
  • 4-wielvering
  • Deluxe laadbak
Type 675 cc, V-Twin benzine
Motorvermogen 17 pk
Snelheid 0-32 km/h
Laadvermogen 454 kg
Bekijk de gedatailleerde informatie op het blad met specificaties.

Download hier

Dat scheelt een lading.

Stap op de verbeterde Gator TX en u weet de krachtige 2-cilindermotor te waarderen, meer koppel en hogere snelheden op de grond, plus een deluxe laadbak met een capaciteit van 460 liter, laadklep in pick-upstijl en diverse toebehoren.

Gator TX

 

Krachtige 2-cilindermotor

VoetpedaalstartMeer motorvermogen onder de kap biedt meer koppel, trekvermogen en een snellere acceleratie.


Meer tractie

BandenBanden met hoge flotatie in gazon- of velduitvoering zorgen dat de tractie van de Gator TX groot is terwijl de bodem minimaal verdicht wordt en het gazon wordt gespaard.


Soepel rijgedrag

soepel rijdenHet lage zwaartepunt zorgt voor een betere stabiliteit en de semionafhankelijke COS-schokdempers achter zorgen dat u altijd comfortabel rijdt.


Ruime laadbak

LaadbakOnze nieuwe Deluxe laadbak heeft een laadvermogen van 460 liter (eventuele uitbreidingen niet meegerekend), biedt 20 geïntegreerde bevestigingspunten en een handmatige gashulplift, of optionele elektrische lift.
De bak bestaat uit een duurzame stalen vloer met een beschermlaag van Polyruea en zijden gemaakt van polypropyleen composietmateriaal met 15% glasvulling. Roest, deukjes en lawaai behoren daarmee tot het verleden.

 
LaadbakuitbreidingDoor de handige zij-uitbreidingen kunt u de hoogte tot 610 mm ophogen en de laadcapaciteit bijna verdubbelen (920 liter).

 
 


DiepladerAls u de zijpanelen weghaalt, krijgt u in een handomdraai een handige dieplader waarop u lange of grote spullen kunt vervoeren.

 LaadklepDe gemakkelijk te bedienen laadklep vouwt 90 graden uit en 150 graden omlaag om het laden en lossen te vergemakkelijken. De vergrendeling is met één hand te bedienen.


Extra veelzijdigheid

Extra veelzijdigheid Voor deze gator zijn diverse hulpstukken en accessoires leverbaar voor extra veelzijdigheid. Raadpleeg onze brochure voor meer informatie.

Laatste nieuws
17-10-2017
Nieuwe John Deere 3036E voor de heer Kruizinga
14-08-2017
Nieuwe John Deere 3036E afgeleverd vanuit Goor
31-05-2017
Nieuwe John Deere 1570 voor Vakantiepark Hardenberg