Stihl TS 480i doorslijpmachine


 

 

Innovatieve 3,9-kW doorslijpmachine voor 300-mm doorslijpschijven met STIHL Injection. Met sterk koppel en vlot te starten. Volledig uitgerust met long-life luchtfiltersysteem en elektronische wateraansturing. Handbediend of met slijpwagen FW 20 te gebruiken.

 


 
Kenmerken en specificaties
 

Cilinder inhoud cm3

72.2

Gewicht kg. (1)

10

Diameter doorslijpschijf (mm)

300

Maximale snijdiepte (mm)

100

Vermogen kW/pk

3.9/5.3

Geluidsdrukniveau dB(A) (2)

98

Geluidsvermogenniveau dB(A) (2)

111

Trillingsniveau links/rechts m/s2 (3)

2.2/2.2(1)
Zonder benzine en doorslijpschijf
(2) K-factor volgens RL 2006/42/EG = 2,5 (dB(A))
(3) K-factor volgens RL 2006/42/EG = 2 m/s2  

 


 

Longlife-filtersysteem met cycloonvoorafscheidingLonglife-filtersysteem met cycloonvoorafscheiding

Het longlife-luchtfiltersysteem met voorafscheiding zorgt ervoor dat al in de eerste fase ca. 80% van de in de aangezogen lucht aanwezige stofdeeltjes worden afgescheiden. Deze worden niet in de schuimstoffilter verzameld, maar gesepareerd en weer teruggevoerd naar de omgevingslucht. Hierdoor vervalt de reiniging van de schuimstoffilter geheel. De filter gaat veel lager mee. (zoals afbeelding)


STIHL antivibratiesysteemSTIHL antivibratiesysteem

Bufferelementen beperken de overdracht van motortrillingen naar handen en armen. Dat betekent dat u uw krachten spaart wanneer u met de machine in de hand werkt. (gelijk. afb.).

DecompressieklepDecompressieklep

de decompressieklep laat bij het starten een deel van het gecomprimeerde mengsel uit de cylinder ontsnappen. Zo vergt het trekken aan de startkoord minder kracht. De gebruiker wordt ontlast en het starten van de motor verloopt soepel. (Gelijkaardige afbeelding)

STIHL ElastoStartSTIHL ElastoStart

als gevolg van de compressiedruk ontstaan er bij het starten van tweetaktmotoren schokken die spieren en ledematen belasten. ElastoStart vermindert dit voelbaar. Een speciaal dempingselement in de startgreep spreidt de trekkracht waardoor een gelijkmatig starten zonder krachtpieken mogelijk gemaakt wordt (gelijk. afb.).
STIHL 2-MIX-motorSTIHL 2-MIX-motor

tijdens het spoelen legt zich een benzinevrije luchtlaag tussen het verbrande mengsel in de verbrandingskamer en het nieuwe verse mengsel in het carter. Dit luchtkussen vermindert de benzinespoelverliezen bij de gaswisseling - en daarmee de belasting voor mens en milieu. (Gelijkaardige afbeelding)Semi-automatische STIHL riemspanningSemi-automatische STIHL riemspanning

Riemen en lagers worden geleidelijk opgespannen zodat et spanniveau constant blijft en hun levensduur toeneemt. (Gelijk. afb.)

Laatste nieuws
17-10-2017
Nieuwe John Deere 3036E voor de heer Kruizinga
14-08-2017
Nieuwe John Deere 3036E afgeleverd vanuit Goor
31-05-2017
Nieuwe John Deere 1570 voor Vakantiepark Hardenberg