TH 6X4 Gator

 Kenmerken en specificaties

  • Enorm laadvermogen
  • Lage laadhoogte
  • Minimale bodemcompressie
  • Brandstof efficiënte dieselmotor
Type 844 cc, 3-cilinder Diesel
Motorvermogen 21 pk
Snelheid 0-32 km/h
Laadvermogen 726 kg
Bekijk de gedatailleerde informatie op het blad met specificaties.

Download hierDe probleemoplosser.

Hoe maakt u van een halve ton lading licht werk? Gewoon – met de Gator TH 6x4 Diesel. Deze is ons antwoord op bijzonder gewichtige problemen en vervoert zonder pardon 544 kg. En met de uiterst lage laadhoogte valt er werkelijk een last van uw schouders! Met zes wielen en een laag zwaartepunt houdt de Gator TH 6x4 u altijd met beide benen op de grond. En omdat het werk nooit snel genoeg kan gaan, heeft hij altijd voldoende energie om in actie te komen. Kortom, u kunt altijd aan de slag.

 

 

Ongelooflijke motorprestaties

Motor

Meteen aan de slag met de zuinige en krachtige 854 cc dieselmotor.


Overal te gebruiken

Overal te gebruiken

Het lage zwaartepunt en de extralange wielbasis bieden ongeëvenaarde stabiliteit in elk terrein en de banden met hoge flotatie zorgen voor een minimale bodemverdichting. De industriële aandrijfketting voor zwaar gebruik en de versterkte trekbalk zorgen voor een enorm trekvermogen.


Comfortabel in gebruik

Comfortabel in gebruik

Het vergrote bedieningsstation met een intuïtieve indeling en bediening en de stoelen met een hoge rugleuning (optioneel een instelbare bestuurdersstoel) bieden comfort aan bestuurder en passagier.


Ruime laadbak

Nieuwe laadbak Onze nieuwe Deluxe laadbak heeft een laadvermogen van 460 liter (eventuele uitbreidingen niet meegerekend), biedt 20 geïntegreerde bevestigingspunten en een handmatige gashulplift, of optionele elektrische lift.

De bak bestaat uit een duurzame stalen vloer met een beschermlaag van Polyruea en zijden gemaakt van polypropyleen composietmateriaal met 15% glasvulling. Roest, deukjes en lawaai behoren daarmee tot het verleden.


 
Door de handige zij-uitbreidingen kunt u de hoogte tot 610 mm ophogen en de laadcapaciteit bijna verdubbelen (920 liter).

 

laadbak Als u de zijpanelen weghaalt, krijgt u in een handomdraai een handige dieplader waarop u lange of grote spullen kunt vervoeren.
 

Nieuwe laadbakDe gemakkelijk te bedienen laadklep vouwt 90 graden uit en 150 graden omlaag om het laden en lossen te vergemakkelijken. De vergrendeling is met één hand te bedienen.


voor extra veelzijdigheid

Extra veelzijdigheid

Voor deze gator zijn diverse hulpstukken en accessoires leverbaar voor extra veelzijdigheid. Raadpleeg onze brochure voor meer informatie.
Laatste nieuws
17-10-2017
Nieuwe John Deere 3036E voor de heer Kruizinga
14-08-2017
Nieuwe John Deere 3036E afgeleverd vanuit Goor
31-05-2017
Nieuwe John Deere 1570 voor Vakantiepark Hardenberg