TE 4X2 Gator

Kenmerken en specificaties

  • Superstille electrische werking
  • Geen uitstoot
  • Weghomologatie (optioneel)
  • Deluxe laadbak
Type Afzonderlijk aangedreven electrische motor van 48 V
Snelheid 0-25 km/h
Laadvermogen 409kg
Bekijk de gedatailleerde informatie op het blad met specificaties.

Download hier
Schoon werken zonder het milieu te belasten.

Golfbanen, bouwterreinen of zelfs binnenruimten de Gator TE is de ideale groene oplossing, met een fluisterstille werking en zonder enige uitstoot. Naast een lange lijst van indrukwekkende pluspunten zoals krachtige accu's, een snelle koppeltoename en de nieuwe multifunctionele Deluxe laadbak biedt de Gator TE u nu de optie van een elektrische aandrijving zonder aan vermogen in te boeten.


Schoon werken zonder het milieu te belasten.

Geschikt voor openbare wegen

Geschikt voor openbare wegenDe Gator TE kan legaal op de weg worden gebruikt dankzij een optionele homologatiekit die uniek is in zijn soort.


Stille werking

Stille werkingDankzij de elektrische motor is de Gator TE binnen te gebruiken, of bij paarden, vee en in dierentuinen. De motor kent immers geen uitstoot en heeft een uiterst stille werking.


Meer tractie

Meer tractieGazonbanden met hoge flotatie zorgen dat de Gator TE de bodem minimaal verdicht en toch hard werkt zonder het gazon aan te tasten.


Lange accuduur

Gatoraccu'sDe Gator TE is uitgerust met 8 accu's in een 48-volt systeem en brengt u verder dan andere gangbare elektrische multifunctionele voertuigen. U werkt gewoon zonder ophouden de hele dag door.


Ruime laadbak

Nieuwe laadbak

Onze nieuwe Deluxe laadbak heeft een laadvermogen van 460 liter (eventuele uitbreidingen niet meegerekend), biedt 20 geïntegreerde bevestigingspunten en een handmatige gashulplift, of optionele elektrische lift.

De bak bestaat uit een duurzame stalen vloer met een beschermlaag van Polyruea en zijden gemaakt van polypropyleen composietmateriaal met 15% glasvulling. Roest, deukjes en lawaai behoren daarmee tot het verleden.


 
Nieuwe laadbak
Door de handige zij-uitbreidingen kunt u de hoogte tot 610 mm ophogen en de laadcapaciteit bijna verdubbelen (920 liter).

laadbak
Als u de zijpanelen weghaalt, krijgt u in een handomdraai een handige dieplader waarop u lange of grote spullen kunt vervoeren.

Nieuwe laadbak
De gemakkelijk te bedienen laadklep vouwt 90 graden uit en 150 graden omlaag om het laden en lossen te vergemakkelijken. De vergrendeling is met één hand te bedienen.


Extra veelzijdigheid

Extra veelzijdigheid

Voor deze gator zijn diverse hulpstukken en accessoires leverbaar voor extra veelzijdigheid. Raadpleeg onze brochure voor meer informatie.
Laatste nieuws
17-10-2017
Nieuwe John Deere 3036E voor de heer Kruizinga
14-08-2017
Nieuwe John Deere 3036E afgeleverd vanuit Goor
31-05-2017
Nieuwe John Deere 1570 voor Vakantiepark Hardenberg