John Deere Tango E5

 Kenmerken en specificaties

  • Maait volledig zelfstandig
  • Werkt onder alle weersomstandigheden op ieder moment
  • Uitermate stil
  • Maaisel hoeft niet te worden weggegooid
Accu Lithiumion technologie
Navigatie Grensdraad
Snijhoogte 19 - 102 mm
Aanbevolen gazongrootte Tot 1800 m2



Bekijk de gedatailleerde informatie op het blad met specificaties.





Bekijk de John Deere Tango E5 Brochure



 

Welkom in de wereld van zelfstandig maaien – een moderne, probleemloze oplossing die u tijd bespaart en voor een perfect onderhouden gazon zorgt.

De TANGO E5 is ontworpen om uw gazon automatisch te onderhouden zodat u kunt genieten van de belangrijkere zaken in het leven. De TANGO E5 is ontworpen, ontwikkeld en gebouwd door John Deere volgens diens meest stringente productiestandaarden. Deze zelfstandige maaier legt op het gebied van gazononderhoud opnieuw de lat hoger.

Al deze voordelen worden u aangeboden als een complete oplossing via het John Deere-dealernetwerk van gespecialiseerde TANGO-dealers. Neem gewoon contact op met uw specialist en laat hen het allemaal regelen.

 

Volledig zelfstandig werkend

 

Volledig zelfstandig werkend JANDEWINKEL John Deere dealer Luttenberg, Brummen, Hengelo (gld), GoorDe TANGO E5 is ontworpen om kort gras kort te houden en werkt willekeurig binnen een vooraf vastgestelde grensdraad die door uw lokale, gespecialiseerde dealer kan worden geďnstalleerd. De veelvuldige maaibewerkingen helpen om een gezond uitziend gazon te behouden en vervangen de handmatige werkzaamheden van traditioneel gazononderhoud en tevens van het weggooien van het maaisel. Het is ideaal voor een gazonoppervlakte tot 1800 vierkante meter waarbij obstakels in de tuin kunnen worden gemeden door middel van een grensdraad (bijvoorbeeld rond een border) of met behulp van de tractiesensor in het apparaat, waarbij de TANGO E5 automatisch achteruit beweegt nadat hij een obstakel (bijvoorbeeld een boom) heeft geraakt.

 

 

Gespecialiseerde dealer

 

Dealer zoeken JANDEWINKEL John Deere dealer Luttenberg, Brummen, Hengelo (gld), GoorGun uzelf een John Deere aankoopervaring met de hulp van een gespecialiseerde Tango-dealer. Onze dealers kunnen de voordelen van de TANGO E5 demonstreren, hem bij u thuis installeren volgens de vereisten van uw gazon, en de machine onderhouden voor een jarenlange, probleemloze werking. Al met al betekent dit dat uw handmatig gazononderhoud iets uit het verleden is geworden. Leun lekker achterover en relax terwijl John Deere voor u aan het werk gaat.

 



 


Veiligheidsinformatie

 

Veiligheidsinformatie JANDEWINKEL John Deere dealer Luttenberg, Brummen, Hengelo (gld), GoorDe TANGO E5 kent een aantal belangrijke functies die een veilige werking garanderen. De hoofdschakelaar schakelt de voeding van de motor van het maaimes uit zodat het veilig is om de machine te transporteren en de maaihoogte te veranderen. Bovendien is er een zeer opvallende, rode STOP-knop die gemakkelijk bediend kan worden wanneer het noodzakelijk is om de werking van de machine onmiddellijk te stoppen. De handgreep is uitgerust met een sensor die bij aanraking direct reageert en het maaimes stopt. Een ingebouwde kantelsensor schakelt de machine volledig uit wanneer de machine meer dan 35% (20 graden) wordt gekanteld. Volledige bescherming rondom de TANGO E5 omsluit het maaimes. BELANGRIJK: De TANGO E5 is een werktuig waar voorzichtig mee moet worden omgegaan.

 

 

Gebruikersinterface

 

Gebruikersinterface JANDEWINKEL John Deere dealer Luttenberg, Brummen, Hengelo (gld), GoorDe TANGO E5 is voorzien van een gebruikersinterface met een groot display met zes regels voor een goede afleesbaarheid en intuďtieve bediening. Aan de rechterkant van de gebruikersinterface bevinden zich de bedieningselementen voor het programmeren en navigeren. Aan de linkerkant van de gebruikersinterface bevinden zich de bedienings elementen voor onmiddellijke functies, zoals “Maai nu” waarmee u opdracht kunt geven om onmiddellijk te gaan maaien buiten het vooraf geprogrammeerde schema om, of “Ga naar huis” waarmee u het maaiprogramma kunt onderbreken in het geval u het gazon wilt gebruiken. Daarnaast is een goed zichtbare en gemakkelijk te bedienen “STOP”-knop aanwezig voor het geval u de werking van de TANGO E5 onmiddellijk wilt afbreken.

 

 

Kracht

 

Kracht JANDEWINKEL John Deere dealer Luttenberg, Brummen, Hengelo (gld), GoorOm consistente prestaties van de TANGO E5 te garanderen wordt gebruik gemaakt van een lithiumionaccu. De accu heeft een lange levensduur en is volledig beschermd voor gebruik onder alle weersomstandigheden. Nooit meer benzine hoeven halen voor uw grasmaaier. Dit behoort tot het verleden met accuaandrijving!

 

 






Automatisch opladen

 

Automatisch opladen JANDEWINKEL John Deere dealer Luttenberg, Brummen, Hengelo (gld), GoorAccuaandrijving betekent dat u niet meer eropuit hoeft om brandstof te gaan halen, en nog mooier: u hoeft de accu niet eens zelf op te laden. De TANGO E5 keert automatisch terug naar zijn laadstation wanneer hij vaststelt dat zijn acculading opraakt en laadt zichzelf op tot 100% voordat hij verder gaat met het vooraf geprogrammeerde maaischema.

 





 


Robuust gebouwd

 

Robuust gebouwd JANDEWINKEL John Deere dealer Luttenberg, Brummen, Hengelo (gld), GoorDe TANGO E5 is gebouwd op een lange levensduur en continue prestaties. De unieke dubbelwandige constructie biedt een aantal voordelen zoals een solide en stabiele werking, en bescherming tegen het binnendringen van stof, vuil en water in de interne componenten tijdens gebruik.

 

 







Maaimes

 

Maaimes JANDEWINKEL John Deere dealer Luttenberg, Brummen, Hengelo (gld), GoorHet maaimes van de TANGO E5 heeft een aantal kenmerken dat een perfecte snede garandeert. Gemaakt van staal met een hoge treksterkte zodat het maaimes robuust genoeg is om het maaien goed aan te kunnen. Verder betekent het stervormige ontwerp van het maaimes dat alleen de punten ervan verantwoordelijk zijn voor de twee voordelen: een hogere kwaliteit van de snede en een optimaler gebruik van het vermogen.

 

 





Maaihoogte-instelling

 

Maaihoogte-instelling JANDEWINKEL John Deere dealer Luttenberg, Brummen, Hengelo (gld), GoorDe maaihoogte-instelling laat u kiezen uit een groot aantal werkhoogten tussen 19 en 102 mm en kan eenvoudig worden veranderd. Draai gewoon de beschermplaat linksom of rechtsom om het maaimes omhoog of omlaag te bewegen. Het maaimes zelf is ontworpen op maximale maaiprestaties bij minimaal benodigd vermogen. Dit is een gevolg van het stervormige ontwerp waarbij alleen de punten van het mes maaien. Dit zorgt tevens voor een schone snede wat helpt het gras gezond te houden.

Laatste nieuws
10-02-2016
Nieuwe John Deere X950R voor dhr. Ottenschot
25-08-2015
Nieuwe John Deere X105 zitmaaier afgeleverd
24-08-2015
John Deere voor de hele familie