Stihl SH 56-D bladblazer/zuiger


Zuighakselaar met grote zuigcapaciteit. Standaard ook inzetbaar als bladblazer. Met katalysator (D). Met blaaspijp en ronde blaas-/zuigmond.


 
Kenmerken en specificaties
 

Cilinder inhoud cm3

27.2

Gewicht (kg) (1)

5.3

Luchtdoorzet m3/h

710

Uitvoering

ronde blaasmond

Vermogen kW/pk

0.7/1.0

Geluidsdrukniveau dB(A) (2)

93

Geluidvermogenniveau dB(A) (2)

104

Trillingniveau links/rechts m/s2 (3)

7.5/6.3 

 

 
 

(1) ronde blaasmond
(2) K-factor volgens RL 2006/42/EG = 2.5 (dB(A))
(3) K-factor volgens RL 2006/42/EG = 2 (m/s2)


 

STIHL 2-MIX-motorSTIHL 2-MIX-motor

tijdens het spoelen legt zich een benzinevrije luchtlaag tussen het verbrande mengsel in de verbrandingskamer en het nieuwe verse mengsel in het carter. Dit luchtkussen vermindert de benzinespoelverliezen bij de gaswisseling - en daarmee de belasting voor mens en milieu. (Afbeelding gelijkaardig)
CombischakelaarCombischakelaar

de bedieningselementen voor de aansturing van de motor zijn in de handgreep geļntegreerd. De ergonomisch gevormde greep zit precies over het midden van de behuizing. De bediening gebeurt eenvoudig en veilig en de hand blijft steeds op de greep. De apparaten kunnen naar keuze links of rechts gedragen worden. (Afbeelding gelijkaardig)
DraaggordelDraaggordel

De STIHL draaggordels verlichten het werk aanzienlijk bij werkzaamheden van lange duur. Ze bieden veel bewegingsvrijheid en bieden veiligheid bij het gebruik van het apparaat. De bijbehorende STIHL draaggordel per model behoort tot de standaarduitrusting. (Afbeelding gelijkaardig)
Katalysator (D)Katalysator (D)

de uitstoot aan schadelijke uitlaatgassen bij motorapparatuur kan bij de bediener tot ogen- en slijmhuidirritaties voeren en schaadt het milieu. Met de eerste door STIHL ontwikkelde katalysator (D) voor bosmaaiers zette STIHL wereldwijd nieuwe maatstaven. Deze reduceert het percentage schadelijke koolwaterstoffen in de uitlaatgassen tot zo'n 60%. (Afbeelding gelijkaardig)Met de hand bediende benzinepompMet de hand bediende benzinepomp

met een duimdruk kan met de handbediende benzinepomp benzine naar de carburateur gepompt worden. Ook als het apparaat lange tijd niet gebruikt werd, hoeft er niet zo vaak aan de startkoord getrokken te worden om de motor te starten. Motorapparaten voor het groenonderhoud en blaasapparaten zijn hiermee uitgerust. (Afbeelding gelijkaardig)

 
 Extra toebehoren


STIHL ElastoStartSTIHL ElastoStart

als gevolg van de compressiedruk ontstaan er bij het starten van tweetaktmotoren schokken, die spieren en ledematen belasten. ElastoStart vermindert dit voelbaar. Een speciaal dempingselement in de startgreep spreidt de trekkracht waardoor een gelijjkmatig starten zonder krachtpieken mogelijk gemaakt wordt. (Afbeelding gelijaardig)

Laatste nieuws
17-10-2017
Nieuwe John Deere 3036E voor de heer Kruizinga
14-08-2017
Nieuwe John Deere 3036E afgeleverd vanuit Goor
31-05-2017
Nieuwe John Deere 1570 voor Vakantiepark Hardenberg