John Deere R43ELV

 Kenmerken en specificaties

  • TurbostarTM geforceerde grasopvang
  • Gietaluminium maaidek
  • Krachtige Elektrische motor
  • Aandrijving met variabel toerental
Aanbevolen maaioppervlak tot 700 m2
Werkbreedte 43 cm. (17 inch)
Motorvermogen (netto) 1,7kW
   

Bekijk de gedatailleerde informatie op het blad met specificaties.

Download hier 

De R43ELV combineert de robuuste bouw van een aluminium maaidek met de stille kracht van een elektrische motor en met een aandrijving met variabel toerental voor extra comfort.


TurboStar™-grasopvang

TurboStar™-grasopvang Het exclusieve TurboStar™-systeem waarborgt een zeer efficiënte grasopvang tijdens het gebruik, in het bijzonder bij lagere maaihoogten. Dit komt doordat het maaidek is uitgerust met een geïntegreerde ventilator die een extra luchtstroom tot stand brengt langs en boven het mes, dat bij traditionele maaiers alleen voor de luchtverplaatsing zorgt. Deze extra luchtstroom brengt een krachtig vacuümeffect teweeg dat het maaisel op efficiënte wijze de opvangzak in blaast voor een perfect maairesultaat.


Aluminium maaidek

Aluminium maaidek Het maaidek is gemaakt van gietaluminium. Dit betekent solide prestaties, jaar in jaar uit. In combinatie met de laklaag van hoge kwaliteit zorgt dit ervoor dat het dek ongevoelig is voor roesten of deuken.


Handvat

Handvat Om te helpen bij het optillen van de grasmaaier is er in de voorkant een praktisch handvat opgenomen. Samen met het handvat achter de motor maakt dit het vervoer van de grasmaaier gemakkelijk en bijzondere eisen aan het opbergen eenvoudig te realiseren.


Goedgekeurde kwaliteit

Goedgekeurde kwaliteit John Deere loopmaaiers zijn volgens de hoogste normen ontworpen en gemaakt, wat blijkt uit talloze veiligheids- en kwaliteitskeurmerken die aan de producten zijn toegekend.


Centrale maaihoogte-instelling

Centrale maaihoogte-instelling Het veranderen van de maaihoogte kost dankzij de centrale maaihoogte-instelling vrijwel geen moeite. De gewenste hoogte wordt geselecteerd met één hendel en vervolgens automatisch ingesteld.


Verstelbare stuurboom

Verstelbare stuurboom De stuurboom is instelbaar op verschillende posities, aangepast aan de gebruiker om comfortabel te werken. De stuurboom is tevens inklapbaar, wat handig is bij opslag of transport van de machine.


Wielen

WielenDuurzame wielen met kogellagers staan garant voor een soepele werking van de grasmaaier. De wielen zijn bovendien volledig afgesloten, zodat er zich geen maaisel in kan ophopen.


Het perfecte maairesultaat

Het perfecte maairesultaatEen grasmaaier die goed in balans is - met gietaluminium maaidek, eenvoudige bediening en grasopvang met Turbostar - zorgt keer op keer voor een perfect maairesultaat.


Opvangbak

Opvangbak

De lichtgewicht opvangbak van textiel heeft een grote capaciteit, hoeft dus minder vaak te worden geleegd, en een unieke vulindicator-LeegOpvangbak
Vol


Variabel toerental

Variabele snelheid Een aandrijfsysteem met variabele snelheid betekent dat de grasmaaier gemakkelijk te bedienen is en niet hoeft te worden geduwd. Dankzij de mogelijkheid te kiezen tussen verschillende snelheden kan de gebruiker werken met de voor hem prettigste snelheid.


Elektrisch vermogen

Elektrisch vermogen Geen zorgen om brandstof bij te vullen - een elektrische grasmaaier betekent stekker erin en maaien maar!

Laatste nieuws
10-02-2016
Nieuwe John Deere X950R voor dhr. Ottenschot
25-08-2015
Nieuwe John Deere X105 zitmaaier afgeleverd
24-08-2015
John Deere voor de hele familie