Nieuwe John Deere 6090MC afgeleverd
woensdag 12 augustus 2015 Nieuwe John Deere 6090MC afgeleverd

Onlangs is er vanuit onze vestiging in Goor een nieuwe John Deere 6090MC tractor afgeleverd.

Deze tractor zal voor alle voorkomende werkzaamheden op en rond de boerderij gebruikt gaan worden, wij wensen de gelukkige gebruiker dan ook veel plezier met de nieuwe aanwinst.


  

 
 
John Deere lestractor afgeleverd aan Mechan-Connect
maandag 10 augustus 2015 John Deere lestractor afgeleverd aan Mechan-Connect

Onlangs is er een nieuwe John Deere 6140R lestractor afgeleverd aan Mechan-Connect.

Deze tractor is uitgerust met Power-Quad transmissie, vooras vering en cabine vering, de bijbehorende aanhanger is geleverd door Schuitemaker.

Deze tractor is volledig goedgekeurd door het CBR en is ook gebruikt voor het promo filmpje van het CBR, de eerste pilot lessen zijn door het CBR met deze tractor gemaakt.

Er is een dubbele bediening ingebouwd en de bijrijders stoel is vervangen door een gekeurde stoel, deze delen zijn in de cabine ingebouwd zonder dat de bestuurders stoel uit het midden geplaatst is of dat er stukken uit het cabine frame gehaald moeten worden.

Inmiddels zijn de lessen gestart en de eerste 3 kandidaten zijn inmiddels geslaagd! De tractor kan ook bij andere verkeersscholen ingezet worden.


   

 
 
John Deere 6140R lestractor voor verkeersschool Relker
maandag 10 augustus 2015 John Deere 6140R lestractor voor verkeersschool Relker

Ook een John Deere 6140R les tractor voor verkeersschool Relker in Markelo.

De tractor is uitgerust met voorasvering en cabine vering, luchtremmen, Direct Drive transmissie, ook zijn er banden met blokjesprofiel gemonteerd.

Deze trekker is volledig goed gekeurd door het CBR. Er is een dubbele bediening in gebouwd en een goedgekeurde bijrijders stoel geplaatst, de ingebouwde delen zijn aan het bestaande frame van de cabine gebouwd dus de bestuurders stoel is niet verplaatst en het cabine frame en spatborden zijn niet aan gepast.

De combinatie is op wens van de klant uitgerust met een agri bumper, de aanhanger is door de rijschoolhouder zelf geleverd en is volgens de regels aangepast voor de trekker.

Inmiddels is deze combinatie in bedrijf en is zelf gebruikt om rijschoolhouders mee op te leiden.


  

 
 
Nieuwe John Deere 6150R voor Hofmeijer Voorst
vrijdag 07 augustus 2015 Nieuwe John Deere 6150R voor Hofmeijer Voorst

Loon, -en grondverzetbedrijf Hofmeijer uit Voorst heeft eind Juli een nieuwe John Deere 6150R in gebruik genomen.

Deze tractor is voorzien van een Direct Drive transmissie, luchtberemming, IsoBus aanlsuiting en is GPS en autotrac voorbereid.

Wij wensen hen veel plezier met deze mooie complete aanwinst.


  

 
 
Invulling van het voormalige Westrenen Mechanisatie B.V. gebied
maandag 27 juli 2015 Invulling van het voormalige Westrenen Mechanisatie B.V. gebied

 

Press–Information

 

 

 

Invulling van het voormalige Westrenen Mechanisatie B.V. gebied

 

 

 

John Deere Nederland B.V. is verheugd U mede te kunnen delen dat de verkoop & service invulling van het voormalige Westrenen gebied goede vorderingen maakt. Ons doel is om op korte termijn het verwachte service niveau aan onze klanten te kunnen bieden. De verantwoording in dit gebied zal worden verdeeld tussen de dealers Geert-Jan de Kok, Staadegaard en Jan de Winkel.

 

 

 

In verder detail betekentdit dat Geert-Jan de Kok de voormalige Westrenen vestiging in Benschop voortzet. Deze vestiging draait inmiddels weer op volle toeren en verleend de gewenste verkoop & service aan klanten. De regio van de Geert-Jan de Kok vestiging in Bruchem zal worden uitgebreid tot boven de Waal en het huidige team daar is inmiddels voorbereid om dit gebied te bewerken. De regio rondom de voormalige Westrenen vestiging in Barneveld zal voor verkoop en service ook worden vertegenwoordigd door Geert-Jan de Kok, meer details hierover zullen binnenkort volgen.

 

 

 

Het huidige gebied van Staadegaard zal worden uitgebreid naar het noorden tot aan de zuidzijde van de rivier de Rijn. Onze planning is om zo snel mogelijk een vestiging te openen in de regio ten westen van Nijmegen, om klanten in dit gebied snelle en goede toegang te kunnen bieden tot de John Deere service en diensten.

 

 

 

Het gebied ten oosten van de Rijn zal worden bewerkt door Jan de Winkel. Zijn bestaande vestigingen in Brummen en Hengelo zijn zodanig gesitueerd dat vanuit deze vestigingen de gewenste verkoop en service verleend kan worden.

 

 

 

De drie genoemde dealers zijn allen gekwalificeerd om in deze gebieden het John Deere product portofolio optimaal te vertegenwoordigen, en met hun jarenlange ervaring de klantwensen op het gebied van advies, verkoop en service op een professionele manier in te vullen. Het verkoop- & servicepersoneel van deze dealers heeft consequent de John Deere verkoop- & servicetrainingen doorlopen en volbracht en zijn zeer gekwalificeerdom aan de klantenwensen te voldoen.

 

 

 

Geert-Jan de Kok, Simon Staadegaard, Jan de Winkel en John Deere Nederland BV zien er naar uit om de klanten in deze nieuwe gebieden optimale service te gaan bieden.

 

 
 
Laatste nieuws
06-03-2018
Gebruike John Deere 6530 afgeleverd vanuit JAN de WINKEL Salland
28-02-2018
Nieuwe Giant D332SWT afgeleverd vanuit Goor
28-02-2018
Prachtige American Beauty afgeleverd vanuit Salland