Open dag bij fam. Bouwmeester Lochem
dinsdag 22 oktober 2013 Open dag bij fam. Bouwmeester Lochem

Vrijdag 11 Oktober is er bij familie Bouwmeester een open dag gehouden ter opening van hun nieuwe stal. O.a. bijzonder aan deze stal is dat het volledig is overdekt met lichtdoorlatende dakplaten.
Ook zal er een nieuw voersysteem in gebruik genomen worden waardoor er beter en sneller gevoerd kan worden, dit betreft een Keenan voermengwagen en Giant shovel met AP-kuilhapper en John Deere tractor.

Wij wensen de Familie Bouwmeester veel plezier met hun nieuwe stal en machines.


  

 
 
Nieuwe Giant V452T voor Mts Noordman Dalfsen
maandag 21 oktober 2013 Nieuwe Giant V452T voor Mts Noordman Dalfsen

Bij Mts. Noordman in Dalfsen is afgeleverd een nieuwe Giant V 452 T incl. pelikaanbak, palletvork en een neerklapbaar veiligheidsdak, dit om te kunnen werken in lage ruimtes.

De machine zal worden ingezet voor alle voorkomende werkzaamheden op het rundveebedrijf.

Wij wensen hen
veel succes met deze veelzijdige inzetbare Giant.


 

 
 
Eerste commerciŽle tuintrekker op diesel
dinsdag 15 oktober 2013 Eerste commerciŽle tuintrekker op diesel

Eerste commerciële tuintrekker op diesel met achteruitworp/achteropvang van John Deere

John Deere heeft een gevestigde reputatie voor betrouwbare en productieve commerciële gazonmaaimachines. Naar aanleiding van feedback van klanten heeft het bedrijf nu de geheel nieuwe X950R-tuintrekker gelanceerd, met een achteruitworp- /achteropvangsysteem dat de ideale oplossing vormt wat betreft maai- en verzamelprestaties.
De dieselmotor van 24,3 pk zorgt samen met de krachtige hydrostatische aandrijving en krachtige hydraulische achterwielmotoren voor een soepele rit. Daarnaast levert het hydraulische differentieelslot de extra tractie die nodig is om moeilijk terrein aan te kunnen. De aandrijfas en de zwaar uitgevoerde versnellingsbak leveren voldoende vermogen om ook het dek langdurig onder zware omstandigheden aan te drijven.
De basisuitvoering van de X950R zal worden geleverd in vier verschillende configuraties voor verschillende klantbehoeften, met keuze tussen dekken van 122 en 137 cm en een vultrechter met lage of hoge stortopvangbak.

Meerdere kenmerken zijn speciaal ontworpen om sterke maai- en verzamelprestaties te leveren. Het diepe ontwerp van de grote stalen dekken maakt een constante grasstroom mogelijk en kan zelfs zeer laag of hoog gras met gemak aan. De bestuurder hoeft de vultrechter ook minder vaak te legen dankzij de grote inhoud van 550 liter (lage uitworp) of 670 liter (hoge uitworp).
Door de unieke enkele multifunctionele hydraulische hendel is de bediening van de opvangbak en het dek kinderlijk eenvoudig. Ook aan de voorzijde gemonteerde werktuigen kunnen met deze hendel worden bediend. De opvangbak heeft een afzonderlijke hydraulische pomp, die de opvangbak bij een laag motortoerental snel omhoog kan brengen en kan legen.
De opvangbak kan in elke stand worden geopend, waardoor bij het verwijderen van verzameld materiaal tijd kan worden bespaard.

Verdere functies voor het comfort van de bestuurder zijn het verstelbare stuurwiel, voor eenvoudig instappen en een meer ontspannen armhouding tijdens het rijden, de optionele verstelbare stoel met hoge rugleuning en luxe bekleding, en de optionele armleuningset.

Door de eenvoudig te bevestigen geleideplaat kan de X950R ook worden aangepast aan uiteenlopende omstandigheden. Dankzij de fronthef en frontaftakas kan de machine bijvoorbeeld worden uitgerust met uiteenlopende werktuigen voor gazonverzorging en andere aanbouwdelen voor licht winterwerk, zodat de machine het hele jaar door kan worden gebruikt.

De X950R-tuintrekker is vanaf maart 2014 verkrijgbaar.

 

 
 
Nieuwe John Deere 5080M voor dhr. Groote Wolthaar
woensdag 09 oktober 2013 Nieuwe John Deere 5080M voor dhr. Groote Wolthaar

 

Onlangs is afgeleverd aan dhr. Groote Wolthaar in Raalte een prachtige John Deere 5080M trekker.

Deze 80 PK trekker met een mooie ruime cabine is uitgevoerd met een 16/16 power reverser versnellingsbak, 2 dubbelwerkende ventielen en brede banden. Deze trekker wordt dagelijks gebruikt voor het voeren van het vee en allerlei andere werkzaamheden.

Wij wensen de heer Groote Wolthaar veel plezierige werk uurtjes toe met deze mooie aanwinst!


    

 

 
 
John Deere 6170R voor loonbedrijf Ten Voorde
maandag 07 oktober 2013 John Deere 6170R voor loonbedrijf Ten Voorde

Onlangs is er een nieuwe John Deere 6170R afgeleverd aan Loonbedrijf Ten Voorde in Terwolde/de Vecht. Deze zeer mooie trekker is uitgerust met een Direct Drive versnellingsbak.

Deze trekker wordt al direct ingezet bij het oogsten van de maïs.

Wij wensen Loonbedrijf Ten Voorde veel goede werkzame uurtjes met deze prachtige trekker!


   

 

 
 
Laatste nieuws
06-03-2018
Gebruike John Deere 6530 afgeleverd vanuit JAN de WINKEL Salland
28-02-2018
Nieuwe Giant D332SWT afgeleverd vanuit Goor
28-02-2018
Prachtige American Beauty afgeleverd vanuit Salland