Nieuwe John Deere 1026R voor Staatbosbeheer Zelhem
woensdag 14 september 2016 Nieuwe John Deere 1026R voor Staatbosbeheer Zelhem

Onlangs is er door Jan de Winkel een nieuwe John Deere 1026R compacte trekker met daarachter een 1,30 klepelmaaier geleverd aan Staatsbosbeheer Zelhem.

Wij wensen Dirk en Jan vele fijne uren op de nieuwe machine!


 

 
 
 John Deere 5085M voor Gebroeders Tuitert uit Laren
maandag 12 september 2016 John Deere 5085M voor Gebroeders Tuitert uit Laren

Onlangs hebben we een prachtige John Deere 5085M afgeleverd bij de Gebroeders Tuitert in Laren. 

Deze tractor is allround inzetbaar. Deze tractor is voorzien van elektronische hefinrichting en elektronische PTO die bedienbaar zijn vanaf het achterspatbord. 

Wij wensen de Gebroeders Tuitert veel plezierige uurtjes toe.


  
 

 
 
Open bedrijvendag Goor
donderdag 08 september 2016 Open bedrijvendag Goor

belevenis voor het hele gezin! Zondag 18 september a.s. vindt de Open Bedrijvendag Goor plaats. Van 11.00 tot 17.00 uur openen ruim 75 Goorse bedrijven hun deuren voor het grote publiek.
Jan de Winkel Goor pakt groots uit voor deze gelegenheid. Zo kunt u o.a. zelf rijden in een 6R trekker of Gator op een afgezet parcours, demonstraties kettingzaagkunstenaar, springkussen en spectaculaire aanbiedingen. Doe mee aan het kampioenschap bosmaaier hangen aan een hakselaar en win op mooie prijzen! Neem GRATIS plaats in de hoofdattractie van de Open Bedrijvendag: de Skywatch, op het naastgelegen terrein.

De Open Bedrijvendag,

Ruim 75 Goorse bedrijven openen hun deuren voor het grote publiek. Er is niet alleen veel te zien, maar ook veel te beleven op deze bijzondere ontdekkingsreis voor het hele gezin met als letterlijk hoogtepunt de Skywatch. Bezoekers kunnen hiermee vanaf 50 meter hoogte de omgeving bewonderen. Deze attractie is mogelijk gemaakt door Ontwikkelingsmaatschappij Zenkeldamshoek en Gemeente Hof van Twente. Maar er is nog veel meer te doen: meerdere horeca pleinen en terrassen, een festival met foodtrucks, oude legervoertuigen, stormbaan en optredens, een automotive- en oldtimerplein en een fashion outlet sales. En ook de kids kunnen zich uitleven op een klimwand, mega stormbaan, piratenboot, Sutu event (interactieve voetbalwand), metselen en timmeren, diverse springkussens en een karting experience. De hele dag rijden er gratis 'hop-on hop-off' bussen langs de bedrijventerreinen.

Heel graag tot zondag 18 september!


    

 

 
 
Presentatie NIR technologie in samenwerking met John Deere en Vervaet
maandag 05 september 2016 Presentatie NIR technologie in samenwerking met John Deere en Vervaet

Vorige week woensdag heeft JAN de WINKEL in samenwerking met JOHN DEERE en VERVAET een presentatie gehouden over het onderwerp NIR technologie tijdens het oogsten en bemesten. Doormiddel van de NIR sensor van John Deere kan er tijdens het hakselen (HarvestLab) en bemesten (ManureSensing) verschillende gehaltes worden gemeten. Deze gehaltes kunnen worden gebruikt voor het voederplan, maar zeker ook voor het bemestingsplan.

Dat dit een actueel onderwerp is, bleek zeker aan het enthousiasme van het publiek. Ook het vakblad Nieuw Oogst heeft het onderwerp gebruikt voor één van hun artikelen.

Wilt u meer informatie over het HarvestLab of het ManureSensing neem dan contact op met de AMS specialist van JAN de WINKEL: Mark Beunk 06-23117553

(bron artikel: Nieuw Oogst editie midden)


 
 
Nijhuis Engineering Agriload weegsysteem voor Freriks uit Heelweg
vrijdag 02 september 2016 Nijhuis Engineering Agriload weegsysteem voor Freriks uit Heelweg

Onlangs is er bij Gebr. Freriks een Veenhuis silagewagen uitgevoerd met een Nijhuis Engineering Agriload weegsysteem. Doormiddel van dit weegsysteem kan er zeer nauwkeurig de ladingen worden gemeten.

Doormiddel van 3 rekstroken wordt de belasting op de assen en op de trekhaak bepaald. Door deze waardes te vergelijken met ijklijnen kan het systeem bepalen wat het totale gewicht van de lading is. Deze worden weergeven doormiddel van het touchscreen. In dit touchscreen kunnen de ladingen worden gekoppeld aan klanten, percelen en producten. Deze gegevens kunnen worden uitgewisseld met de computer doormiddel van een SD kaart.

Doormiddel van het Agriload en het HarvestLab systeem op de John Deere 8300i hakselaar, kan er zeer nauwkeurig de voederwaarde van het gewas tijdens het hakselen worden bepaald. Het Agriload systeem dient als controle middel voor de HarvestLab opbrengstmeting om de nauwkeurigheid te vergroten.

Wij wensen de Gebr. Freriks veel plezier met hun aankoop.


  

 
 
Laatste nieuws
06-03-2018
Gebruike John Deere 6530 afgeleverd vanuit JAN de WINKEL Salland
28-02-2018
Nieuwe Giant D332SWT afgeleverd vanuit Goor
28-02-2018
Prachtige American Beauty afgeleverd vanuit Salland