Giant V5003 voor fam. Pardijs
donderdag 26 september 2013 Giant V5003 voor fam. Pardijs

Vanuit vestiging Hengelo heeft onlangs de fam. Pardijs hun nieuwe Giant V5003 x-tra in ontvangst genomen.

Deze Giant is uitgerust met extra gewichten en een verzwaarde giek, dit omdat deze machine ook ingezet zal worden voor het uithalen van kuilgras en mais. Natuurlijk zullen de alledaagse werkzaamheden rond het bedrijf ook met deze machine gedaan worden.

Wij wensen de fam. Pardijs veel plezier met hun ineuwe aanwinst.


   

 
 
Giant D263SW voor dhr. Ten Brinke
woensdag 25 september 2013 Giant D263SW voor dhr. Ten Brinke

Dhr. Ten Brinke uit Varsseveld heeft onlangs een nieuwe Giant D263SW X-tra met puinbak, grondboor, en hydraulisch verstelbare schuif in ontvangst genomen.

Wij wensen dhr. Ten Brinke veel plezier met zijn nieuwe machine.


  

 
 
Vicon tripple maaier voor loonbedrijf de Covik
woensdag 25 september 2013 Vicon tripple maaier voor loonbedrijf de Covik

Onlangs is er een nieuwe Vicon tripple maaier in ontvangst genomen door loonbedrijf de Covik te Steenderen.
Deze combinatie met een totale werkbereedte van 9 meter bestaat uit een Extra 632FT frontmaaier met kneuzer met een werkbreedte van 3.20 meter, en Extra 690T dubbele achtermaaiers met kneuzer met een werkbreedte van elk 3.20 meter.

Wij wensen loonbedrijf de Covik veel plezierige maaiuren.


  

 
 
Giant 337 voor hoverniersbedrijf Werklust
dinsdag 24 september 2013 Giant 337 voor hoverniersbedrijf Werklust

Onlangs is er vanuit vestiging Goor een nieuwe Giant 337 met cabine en aanbouwdelen afgeleverd aan hoveniersbedrijf Werklust in Losser.

Wij wensen hen veel plezier met hun nieuwe aanwinst. 


  
  

 
 
Investeringen in milieuvriendelijke maatregelen
maandag 09 september 2013 Investeringen in milieuvriendelijke maatregelen

U bent landbouwondernemer en u wilt investeren in een nieuwe milieuvriendelijke machine of installatie voor op uw bedrijf. Hiermee kunt u bijvoorbeeld efficiënter omgaan met mest of energie besparen, waardoor uw bedrijfvoering milieuvriendelijker wordt. U kunt voor zo'n investering subsidie ontvangen van de overheid. Op deze pagina vindt u informatie over de subsidieregeling Investeringen in milieuvriendelijke maatregelen.

Er zijn zeven investeringscategorieën waarvoor u in de periode van 15 augustus tot en met 16 september 2013 subsidie kunt aanvragen:

  • Categorie 1: mestbewerking
  • Categorie 2: precisielandbouw
  • Categorie 3: mestopslag voor dierlijke meststoffen
  • Categorie 4: energie-efficiëncy
  • Categorie 5: hernieuwbare energie
  • Categorie 6: waterkwantiteit
  • Categorie 7: energie-efficiëncy en hernieuwbare energie glastuinbouw

Dit jaar is de openstelling van de subsidieregeling Investeringen in energiebesparing ondergebracht in deze regeling. Dat is categorie 7: Energie-efficiëntie en hernieuwbare energie glastuinbouw.

Wilt u subsidie voor meer dan één investeringscategorie aanvragen? Dat kan. Dan dient u per categorie een aparte aanvraag in. U kunt ook binnen één investeringscategorie voor meerdere machines of installaties subsidie aanvragen. Wilt u precies weten welke machines of installaties voor subsidie in aanmerking komen? Kijk dan voor specifieke voorwaarden bij de betreffende investeringscategorie en voor de algemene voorwaarden in het menu aan de linkerkant.

Hoeveel geld beschikbaar

In 2013 stelt het ministerie van Economische Zaken in totaal 15.225.000 beschikbaar voor deze regeling. Het budget wordt verdeeld over de zeven investeringscategorieën. Per categorie is € 2.225.000 beschikbaar. Met uitzondering van categorie 6, waterkwantiteit, daar is € 1.875.000 voor beschikbaar.

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.
Deze subsidie valt onder het Plattelandsontwikkelingsprogramma van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling.

Loting

Voor deze openstelling verdelen wij de beschikbare subsidiebudgetten op basis van een loting per categorie. Er wordt geloot onder alle aanvragen die worden ingediend in de aanvraagperiode. De uitslag bepaalt de volgorde van de afhandeling. Is het budget op, dan keuren wij geen aanvragen meer goed. U mag per categorie één aanvraag indienen.

Kijk voor meer informatie op drloket.nl 


Bron: drloket.nl 

 
 
Laatste nieuws
16-01-2018
Jong gebruikte Lely Hibiscus voor Radstaak uit Zelhem
15-01-2018
Jong gebruikte John Deere 6534 voor Loonbedrijf Hofmeijer
03-01-2018
Opnieuw 2 Giants afgeleverd vanuit Hengelo