Open bedrijvendag Goor
donderdag 08 september 2016 Open bedrijvendag Goor

belevenis voor het hele gezin! Zondag 18 september a.s. vindt de Open Bedrijvendag Goor plaats. Van 11.00 tot 17.00 uur openen ruim 75 Goorse bedrijven hun deuren voor het grote publiek.
Jan de Winkel Goor pakt groots uit voor deze gelegenheid. Zo kunt u o.a. zelf rijden in een 6R trekker of Gator op een afgezet parcours, demonstraties kettingzaagkunstenaar, springkussen en spectaculaire aanbiedingen. Doe mee aan het kampioenschap bosmaaier hangen aan een hakselaar en win op mooie prijzen! Neem GRATIS plaats in de hoofdattractie van de Open Bedrijvendag: de Skywatch, op het naastgelegen terrein.

De Open Bedrijvendag,

Ruim 75 Goorse bedrijven openen hun deuren voor het grote publiek. Er is niet alleen veel te zien, maar ook veel te beleven op deze bijzondere ontdekkingsreis voor het hele gezin met als letterlijk hoogtepunt de Skywatch. Bezoekers kunnen hiermee vanaf 50 meter hoogte de omgeving bewonderen. Deze attractie is mogelijk gemaakt door Ontwikkelingsmaatschappij Zenkeldamshoek en Gemeente Hof van Twente. Maar er is nog veel meer te doen: meerdere horeca pleinen en terrassen, een festival met foodtrucks, oude legervoertuigen, stormbaan en optredens, een automotive- en oldtimerplein en een fashion outlet sales. En ook de kids kunnen zich uitleven op een klimwand, mega stormbaan, piratenboot, Sutu event (interactieve voetbalwand), metselen en timmeren, diverse springkussens en een karting experience. De hele dag rijden er gratis 'hop-on hop-off' bussen langs de bedrijventerreinen.

Heel graag tot zondag 18 september!


    

 

 
 
Presentatie NIR technologie in samenwerking met John Deere en Vervaet
maandag 05 september 2016 Presentatie NIR technologie in samenwerking met John Deere en Vervaet

Vorige week woensdag heeft JAN de WINKEL in samenwerking met JOHN DEERE en VERVAET een presentatie gehouden over het onderwerp NIR technologie tijdens het oogsten en bemesten. Doormiddel van de NIR sensor van John Deere kan er tijdens het hakselen (HarvestLab) en bemesten (ManureSensing) verschillende gehaltes worden gemeten. Deze gehaltes kunnen worden gebruikt voor het voederplan, maar zeker ook voor het bemestingsplan.

Dat dit een actueel onderwerp is, bleek zeker aan het enthousiasme van het publiek. Ook het vakblad Nieuw Oogst heeft het onderwerp gebruikt voor één van hun artikelen.

Wilt u meer informatie over het HarvestLab of het ManureSensing neem dan contact op met de AMS specialist van JAN de WINKEL: Mark Beunk 06-23117553

(bron artikel: Nieuw Oogst editie midden)


 
 
Nijhuis Engineering Agriload weegsysteem voor Freriks uit Heelweg
vrijdag 02 september 2016 Nijhuis Engineering Agriload weegsysteem voor Freriks uit Heelweg

Onlangs is er bij Gebr. Freriks een Veenhuis silagewagen uitgevoerd met een Nijhuis Engineering Agriload weegsysteem. Doormiddel van dit weegsysteem kan er zeer nauwkeurig de ladingen worden gemeten.

Doormiddel van 3 rekstroken wordt de belasting op de assen en op de trekhaak bepaald. Door deze waardes te vergelijken met ijklijnen kan het systeem bepalen wat het totale gewicht van de lading is. Deze worden weergeven doormiddel van het touchscreen. In dit touchscreen kunnen de ladingen worden gekoppeld aan klanten, percelen en producten. Deze gegevens kunnen worden uitgewisseld met de computer doormiddel van een SD kaart.

Doormiddel van het Agriload en het HarvestLab systeem op de John Deere 8300i hakselaar, kan er zeer nauwkeurig de voederwaarde van het gewas tijdens het hakselen worden bepaald. Het Agriload systeem dient als controle middel voor de HarvestLab opbrengstmeting om de nauwkeurigheid te vergroten.

Wij wensen de Gebr. Freriks veel plezier met hun aankoop.


  

 
 
Nieuwe Giant voor Mts. Uenk
woensdag 31 augustus 2016 Nieuwe Giant voor Mts. Uenk

Onlangs is er een nieuwe Giant D337T shovel afgeleverd aan Mts. Uenk uit Gendringen.

De GIANT D337T behoort tot de C-Serie uit het gamma van GIANT. De zware steekassen van deze machine worden mechanisch aangedreven en een automatische sper functie zorgen ervoor dat de machine zijn krachten om kan zetten in duwkracht.

Deze shovel is geleverd samen met een VDB-600 verdeelbak en een Hemac pelikaanbak van 1,3 meter breed.

Wij wensen de fam. Uenk veel plezier met hun nieuwe aanwinst.


  

 
 
Nieuwe Giant met klepelmaaier afgeleverd
dinsdag 30 augustus 2016 Nieuwe Giant met klepelmaaier afgeleverd

Autobedrijf Boks heeft een nieuwe Giant D337T in gebruik genomen.

Deze shovel is afgeleverd compleet met Giant zwenkbare 120 cm. brede klepelmaaier en een Giant straatreinigings unit.

Wij wensen dhr. Boks veel plezier met deze nieuwe aanwinsten.


  

 
 
Laatste nieuws
16-01-2018
Jong gebruikte Lely Hibiscus voor Radstaak uit Zelhem
15-01-2018
Jong gebruikte John Deere 6534 voor Loonbedrijf Hofmeijer
03-01-2018
Opnieuw 2 Giants afgeleverd vanuit Hengelo