Viking ME 360


De handige elektrische maaier ME 360 is ideaal voor kleinere oppervlaktes tot 300 mē rondom het huis met weinig begroeiing, struiken en bomen. Elektrische maaiers zijn onderhoudsvrij, gemakkelijk te starten, stil en dankzij hun gering gewicht gemakkelijk te manoeuvreren. De snijhoogte is eenvoudig in te stellen. De grasopvangbox is gemakkelijk te ledigen.


 
Kenmerken en specificaties
 

Gazons tot m2

300

Nominaal vermogen

1100

Snijbreedte(cm)

33

Snijhoogte(mm) 25/41/57

Inhoud grasopvangbox (L.)

26

Gewicht (kg)

12 

 

 


 

 


 

Vleugelmes

Vleugelmes

het vleugelmes produceert in de aërodynamische behuizing een sterke luchtstroom, die het gras vóór het afsnijden opricht en het maaigoed in de grasopvangbox met geïntegreerd luchtgeleidingssysteem blaast. Een fraai maaibeeld en goede maai- en opvangcapaciteiten zijn gegarandeerd.
Ingebouwde inhoudsindicatie

Ingebouwde inhoudsindicatie

bij alle VIKING achteruitwerpmaaiers is een inhoudsindicatie in de grasopvangbox geïntegreerd. Deze geeft aan wanneer de box moet worden geledigd. (Afbeelding gelijkaardig.)

 

Ingebouwde trekontlasting van kabel

Ingebouwde trekontlasting van kabel

comfort en veiligheid dankzij de ergonomische duwstang, schakelaar/stekkercombinatie en de kabelontlasting van de verlengkabel.

 

Opklapbare duwstang 

Opklapbare duwstang

dankzij de opklapbare duwstang zijn de VIKING grasmaaiers snel en gemakkelijk te transporteren. Bovendien kunnen ze op deze manier plaatsbesparend opgeborgen worden.

 Polymeerbehuizing (éénschalig)

Polymeerbehuizing (éénschalig)

de éénschalige behuizing van de VIKING grasmaaiers is vervaardigd uit hoogwaardig, slagvast, hitte- en UV-bestendig polymeer.

Laatste nieuws
10-02-2016
Nieuwe John Deere X950R voor dhr. Ottenschot
25-08-2015
Nieuwe John Deere X105 zitmaaier afgeleverd
24-08-2015
John Deere voor de hele familie