Stihl KM 130


Krachtige combimotor met gepatenteerde 4-MIX-motor. Dubbele handgreep voor het ergonomisch maaien. Wordt getankt met olie-benzine-mengsel. Excellent acceleratievermogen. Gemakkelijk te transporteren en op te bergen. Praktische snelkoppelling voor het razendsnel verwisselen van gereedschap. Zeer goed geschikt voor de combigereedschappen FS-KM met maaikop of grassnijblad, en FH-KM struiksnoeier. Beperkt geschikt voor heggensnoeier HL-KM 0°, HL-KM 135°, grondfrees BF-KM en kantensnijder FCB-KM.


 
Kenmerken en specificaties
 

Cilinder inhoud cm3

36.3

Gewicht kg. (1)

4.9

Lengte tot koppelingsmof (mm)

920

Vermogen kW/pk

1.4/1.9

Geluidsdrukniveau dB(A) (2)

97

Geluidsvermogenniveau dB(A) (2)

105

Trillingsniveau links/rechts m/s2 (3)

2/3
(1)
Zonder snijgarnituur/beveiliging
(2) K-factor volgens RL 2006/42/EG = 2,5 (dB(A))
(3) K-factor volgens RL 2006/42/EG = 2 m/s2

 

 

 

 

AntivibratiesysteemAntivibratiesysteem

het antivibratiesysteem wordt bij motorapparatuur voor het groenonderhoud ingezet. Absorberende zones reduceren de overdracht van de trillingen, die door de motor en het roterende snijgereedschap ontstaan. De grepen zijn daardoor uiterst vibratiearm. Hierdoor wordt het werken comfortabel en krachtenbesparend. (Afbeelding toont een bosmaaier.)
Automatische decompressie
Automatische decompressie

opdat bij het starten van een 4-MIX-motor alles rustig zou verlopen, werd een decompressiesysteem ingebouwd, dat bij het starten de openingstijd van de kleppen verlengt. Hierdoor wordt de benodigde kracht om het apparaat te starten duidelijk verminderd.(Gelijkaardige afbeelding)

Deelbare maaiboom
Deelbare maaiboom

in een handomdraai gemonteerd en gedemonteerd: dit is een wezenlijk voordeel van de deelbare maaiboom van het CombiSysteem en de deelbare motorzeisen. Gereedschap is hiervoor niet nodig. De apparaten passen zonder probleem in de koffer en kunnen gemakkelijk opgeborgen worden. (Gelijkaardige afbeelding)Elektronisch ontstekingssysteem
Elektronisch ontstekingssysteem

dankzij de volledig ingekapselde elektronische ontsteking start de motor altijd en draait deze soepel. Het ontstekingssysteem zorgt voor een stabiele ontsteking en een lange vonkduur. Dit zorgt voor een optimale verbranding van de brandstof en een geringere emissie.
Snelkoppeling met knevelboutSnelkoppeling met knevelbout

De snelkoppeling maakt het mogelijk om combimotoren en combigereedschappen snel en zonder gereedschap uit elkaar te halen om het transport te vergemakkelijken.(Gelijkaardige afbeelding)


Multifunctionele handgreep
Multifunctionele handgreep

alle bedieningselementen voor de aansturing van de motor zijn in deze greep geļntegreerd. De bediening wordt hierdoor bijzonder gemakkelijk en veilig - de hand blijft steeds op de greep. De multifunctionele handgreep is in het maastuur geļntegreerd. Bij apparaten met een beugelhandgreep zitten de bedieningselementen in de greep. (Afbeelding gelijkaardig.)
Veiligheidsbril

Veiligheidsbril

de standaard veiligheidsbril dient voor uw veiligheid. De brillen zijn goed geventileerd en beschikken over een brede zijbescherming.

Draaggordel / -systeemDraaggordel / -systeem

de STIHL draaggordels maken het u gemakkelijk als u voor lange tijd aan het werk bent. Ze geven u veel bewegingsvrijheid terwijl u met het apparaat bezig bent. Bij elk model hoort een aangepaste STIHL draaggordel, die deel uitmaakt van de standaarduitrusting. Voor meer inlichtingen verwijzen wij naar uw vakhandelaar.(Gelijkaardige afbeelding)
Dubbele handgreepDubbele handgreep

de dubbele handgreep wordt ook als ergonomisch maaistuur omschreven. Deze laat bij het maaien de natuurlijke maaibeweging toe en laat zich gemakkelijk door een knevelbout verstellen. Bij motorzeisen en bosmaaiers is de dubbele handgreep de juiste keuze, wanneer er zeer dikwijls grote oppervlaktes gemaaid dienen te worden. (Gelijkaardige afbeelding)STIHL 4-MIX-motorSTIHL 4-MIX-motor

combineert de voordelen van de 2-takt en 4-takt-motor. Minder uitlaatgassen, geen olie verversen, aangenaam klankbeeld. Excellente trekkracht en een hoog koppel. (Gelijkaardige afbeelding)

Laatste nieuws
17-10-2017
Nieuwe John Deere 3036E voor de heer Kruizinga
14-08-2017
Nieuwe John Deere 3036E afgeleverd vanuit Goor
31-05-2017
Nieuwe John Deere 1570 voor Vakantiepark Hardenberg