John Deere Z997R Zero-turn maaier

 Kenmerken en specificaties

  • Dieselmotor van 31 pk met directe brandstofinspuiting
  • Wendbaarheid - geen draaicirkel
  • Bedieningshendels met exclusieve handgreep
  • Elektohydraulisch hefsysteem voor maaidek
Max. kW (pk) ISO 97/68/EC 23 kW (31pk)
Rijsnelheid 0 - 18,5 km/h
Maaibreedte 153 of 183 cm.
Maaihoogte 38 - 127 cm.Bekijk de gedatailleerde informatie op het blad met specificaties.

Download hier 

Er is slechts één simpele oplossing om de maaitijd te beperken en toch binnen het beschikbare budget te blijven.

Hoe? Fantastische wendbaarheid in combinatie met een krachtige motor, een dek met groot vermogen en betrouwbaarheid.

Maaitijdcijfers die ten minste 20% lager zijn dan de maaitijdcijfers van een frontmaaier laten duidelijk zien hoe snel de besparingen kunnen oplopenKrachtige prestaties

De 997 Z-Trak maaier is uitgerust met een 3-cilinder 31-pk Yanmar-dieselmotor met directe brandstofinspuiting, die ten opzichte van de concurrentie een grotere cilinderinhoud en een hoger piekkoppel heeft. Per uur kunnen bestuurders daardoor een groter maaioppervlak bestrijken.

Robuust ontwerp

Het door een as aangedreven maaidek, de hydraulische aftakaskoppeling, de dubbele pompunit in een enkelvoudige behuizing en een sterk chassis vormen de basis voor een lange levensduur en duurzaamheid.


EfficiŽnter maaien

De (exclusieve) unieke bedieningshendels met gepolsterde handgreep zijn voorzien van schakelaars waarmee het maaidek omhoog en omlaag kan worden gebracht en waarmee de maaibladen kunnen worden uitgeschakeld zodat de belangrijkste maaifuncties gemakkelijker kunnen worden bediend.

Eenvoudig instellen van de maaihoogte

De verstelling van het maaidek van de 997 is ongeŽvenaard dankzij de knop voor de snijhoogte-instelling die zich op een gunstige plaats op het rechter bedieningspaneel bevindt.Geweldig bedieningscomfort

Het zitgedeelte biedt uitstekend zicht op de bedieningselementen, die zich, net als de elektrische aftakasschakelaar, aan de rechterkant bevinden. Het is ook voorzien van een diepe gepolsterde stoel met hoge rugleuning en verstelbare armleuningen. Stoelvering, voor optimaal rijcomfort en een minder vermoeide bestuurder, is als optie leverbaar. Met de knop kan de bestuurder het gewicht en de vering afstemmen op zijn persoonlijke voorkeur. De stoelvering kan onder bestaande luxe comfort stoelen worden gemonteerd.


Ruime keus uit maaidekken

Om zo goed mogelijk in uw behoeften te voorzien, kunt u kiezen uit ons maaidek van 153 cm met uitworp achter of een van onze stalen 7-Iron maaidekken met zij-uitworp uit ťťn stuk met een maaibreedte van 153 cm of 183 cm. Met een dikte van 4,5 mm behoren de 7-Iron dekken tot de sterkste en diepste die in de markt verkrijgbaar zijn.

Nog veelzijdiger

Voor extra veelzijdigheid kunt u een stootset toevoegen voor extra bescherming van de kap en het scherm achter of handige werklampen voor wanneer u in de schemering maait.


Laatste nieuws
17-10-2017
Nieuwe John Deere 3036E voor de heer Kruizinga
14-08-2017
Nieuwe John Deere 3036E afgeleverd vanuit Goor
31-05-2017
Nieuwe John Deere 1570 voor Vakantiepark Hardenberg