John Deere JX90CB

 Kenmerken

  • Geforceerde grasopvang met TurboStar-aanzuiging
  • Gietaluminium maaidek met versteviging
  • Aandrijving met variabel toerental en met bladeBrake Clutch (BBC-mesremkoppeling
  • AntivibratiesysteemBekijk de gedatailleerde informatie op het blad met specificaties.

Download hier


 

 

 

 

 

 


Sterk, robuust, krachtig en veilig - de JX90CB combineert alles wat een beroepsmatig gebruiker zich wenst tijdens hele dagen efficiënt en comfortabel werken, met een mesremkoppeling als groot bijkomend voordeel.


TurboStarô-grasopvang


Het exclusieve TurboStarô-systeem waarborgt een zeer efficiŽnte grasopvang tijdens het gebruik, in het bijzonder bij lagere maaihoogten. Dit komt doordat het maaidek is uitgerust met een geÔntegreerde ventilator die een extra luchtstroom tot stand brengt langs en boven het mes, dat bij traditionele maaiers alleen voor de luchtverplaatsing zorgt. Deze extra luchtstroom brengt een krachtig vacuŁmeffect teweeg dat het maaisel op efficiŽnte wijze de opvangzak in blaast voor een perfect maairesultaat..

Aluminium maaidek met verstevigingen


Voor gebruik op moeilijk terrein is het gietaluminium maaidek verstevigd met extra stalen platen.


Goedgekeurde kwaliteit


John Deere loopmaaiers zijn volgens de hoogste normen ontworpen en gemaakt, wat blijkt uit talloze veiligheids- en kwaliteitskeurmerken die aan de producten zijn toegekend..


Opvangbak

De lichtgewicht opvangbak van textiel heeft een grote capaciteit, hoeft dus minder vaak te worden geleegd, en een unieke vulindicator-Leeg
Vol


Verdeelplaat achter optie


Als optie is een verdeelplaat achter leverbaar, die over het uitwerppunt achter kan worden geplaatst in plaats van de opvangbak. Zo kunt u er ook mee werken wanneer het gras niet hoeft te worden opgevangen.


Stalen wielen


Voor duurzaam commercieel gebruik zijn de grasmaaiers voorzien van stalen wielen met kogellagers voor een soepele werking..
Robuuste bedieningselementen


Het robuuste metalen bedieningspaneel kan wel tegen een stootje.

Blade Brake Clutch (BBC - mesremkoppeling)


Voor extra gemak kunt u met de mesremkoppeling (BBC - blade brake clutch) het maaimes stoppen zonder de motor te stoppen. U hoeft de grasmaaier dan niet steeds helemaal opnieuw te starten nadat u de opvangbak hebt geleegd. U schakelt gewoon het maaimes weer in en gaat verder met maaien.
Motorbeveiliging


Een speciaal ontworpen beveiligingsframe beschermt de motor tegen mogelijke voorwerpen, zoals hangende bomen, of tijdens het transport naast andere machines..Stootrand voor


Aan de voorzijde van het verstevigde maaidek is een stootrand gemonteerd voor nog meer beveiliging tijdens gebruik..
Antivibratiesysteem (AVS)


Om de bestuurder tegen blootstelling aan vibraties te beschermen en dus langer te kunnen laten doorwerken, is het antivibratiesysteem (AVS) aangebracht..
Grote brandstoftank


Maai langere perioden achtereen dankzij een brandstoftank met hoge capaciteit - u hoeft minder vaak te stoppen om bij te tanken..
Zijbescherming


De machine is bovendien voorzien van een bescherming van de buitenkant van het maaidek. Hierbij is de grasmaaier bijvoorbeeld beter beschermd bij werk langs muren, maar ook tijdens het vervoer..


Hoogte instellen


U kunt de hoogte van elk wiel snel en eenvoudig instellen - zo speelt u flexibel in op de vereiste maaihoogte van de machine..
Professionele mulchkit


Bouw uw professionele loopmaaier eenvoudig tot een mulchmachine om met de optionele mulchkit.
Variabel toerental


Een aandrijfsysteem met variabele snelheid betekent dat de grasmaaier gemakkelijk te bedienen is en niet hoeft te worden geduwd. Dankzij de mogelijkheid te kiezen tussen verschillende snelheden kan de gebruiker werken met de voor hem prettigste snelheid

Laatste nieuws
17-10-2017
Nieuwe John Deere 3036E voor de heer Kruizinga
14-08-2017
Nieuwe John Deere 3036E afgeleverd vanuit Goor
31-05-2017
Nieuwe John Deere 1570 voor Vakantiepark Hardenberg