John Deere 6RC-serie: 74-88 kW (100-120 pk)De trekkers uit de John Deere 6RC-serie zijn de luxere broers van de 6MC-serie. Beide bezitten de eigenschappen en mogelijkheden van grotere trekkers, maar in een compacter en wendbaarder formaat. Ze bewijzen dat je niet groot’ hoeft te zijn om groots te presteren.

Voor hogere prestaties – zowel op de weg als op het land – en verbeterde hefmogelijkheden heeft de premium 6RC-serie de juiste trekkers. Deze hebben alle kwaliteiten van de 6MC-trekkers, maar kunnen worden besteld met krachtigere en meer geavanceerde systemen en apparatuur.
Alle 6RC-trekkers hebben vierwielaandrijving en kunnen worden uitgerust met AutoQuad Plus 40K-, AutoQuad Plus ECO 40K- of PowrQuad Plus 40K-transmissies voor automatisch schakelen zonder koppeling. Optionele Triple Link Suspension (TLS) voor de vooras maakt het werk comfortabeler en productiever.

Daarnaast is er de verbeterde nauwkeurigheid van John Deere Intelligent Total Equipment Control (iTEC Basic) en de inschakelbare vermogensboost van het Intelligent Power Management (IPM). Het hydraulische systeem met druk- en opbrengstcompensatie (PFC) wordt standaard geleverd op 6RC-trekkers en levert een opbrengst van maximaal 114 l/min. 

Beperkte ruimtes. Onbeperkt bewegingsvrijheid. 

Werken in een begrensde ruimte is nooit makkelijk, en zonder het juiste materiaal is het bijna onmogelijk. John Deere 6MC-trekkers zijn speciaal ontworpen om uitmuntend te presteren in en rondom kleinere boerderijgebouwen, krappe erven en op lastige heuvelachtige locaties. Door hun compacte afmetingen en korte wielbasis (2400 mm) in combinatie met een kleine draaicirkel maken deze trekkers wendbaar en behendig.

 
Hoge prestaties. Integrale constructie.

Voorladerwerk is eenvoudig met 6RC-trekkers. Ze hebben een ingebouwd voordeel boven hun concurrenten: het John Deere volledig-frameconcept. Deze stevige dubbele ruggengraat weerstaat de spanning en torsiekrachten die worden veroorzaakt door een ongelijkmatig verdeelde belasting, waardoor 6RC-trekkers onovertroffen stabiele prestaties leveren op en rondom uw erf. De geweldige structurele stijfheid beschermt tevens de aandrijflijncomponenten tegen de negatieve gevolgen van torsiekrachten.

 Minder stress. Meer productiviteit.


Omdat de 6RC-trekkers zijn gebouwd op het John Deere volledig-frameprincipe, zijn de cabine en de bestuurder al geďsoleerd van de meeste aandrijflijntrillingen. Stress en vermoeidheid worden verminderd, terwijl de productiviteit stijgt.

Dankzij de Triple Link voorasvering (TLS) hebben 6RC-trekkers een uitstekend bestuurderscomfort.

 

Indrukwekkende efficiëntie. De eenvoud van één vloeistof.

De John Deere PowerTech PWX hogedruk-commonrail-motoren in de 6RC-trekkers leveren de kracht die u nodig heeft voor uw werkzaamheden. Deze viercilindermotoren van 4,5 liter combineren de betrouwbare eenvoud van een turbolader met overdrukklep met geavanceerde emissiebeheersingstechniek en voldoen aan Fase III B. Voor transport en aftakastoepassingen “tijdens het rijden” geeft IPM een nuttige vermogensboost van 10 pk. en dankzij de ‘alleen diesel’-oplossing van John Deere hoeft u zich geen zorgen meer te maken over additieven.

 Meerdere toepassingen. Bijpassende transmissies.

Alle John Deere transmissies combineren een beproefd ontwerp met innovatieve, energiebesparende technologie. Het resultaat: gegarandeerde betrouwbaarheid, intuďtieve bediening en lage onderhoudskosten. De keuze van de juiste transmissie draagt bij aan uw productiviteit en efficiëntie.
Er is een ruime keuze uit transmissies: PowrQuad Plus met een maximum van 40 km/u, AutoQuad Plus en AutoQuad Plus ECO. Al deze modellen zijn uitgerust met de gebruiksvriendelijke, links geplaatste elektrische omkeerhendel.
Voor speciale toepassingen is een kruipversnelling als optie verkrijgbaar
.

 

Spierkracht. Afgemeten reactie.


De levensader van een trekker is het hydraulische systeem, dat de aftakassen, hefinrichtingen en voorlader aandrijft. Trekkers uit de 6RC-serie leveren het extra vermogen van het John Deere druk- en opbrengstgecompenseerde (PFC) hydraulische systeem: 80 l/min., met een optionele verhoging tot 114 l/min.


 
Compacte afmetingen. Uitgebreide veelzijdigheid.


De aftakas is leverbaar met opties voor 540/540E/1000 tpm. Het toerental van de aftakas kan vanuit de cabine worden geselecteerd.

De geďntegreerde fronthef met 3000 kg hefvermogen is perfect voor het dragen van ballast en werkzaamheden met werktuigen aan de voorzijde. Deze fronthef kan worden gecombineerd met de geďntegreerde John Deere frontaftakas en is uiteraard volledig compatibel met John Deere voorladers.

 

 


 


Download 6RC-serie brochure


 

 


 Ga naar:


6090RC 6100RC 6110RC
     
     
Laatste nieuws
06-03-2018
Gebruike John Deere 6530 afgeleverd vanuit JAN de WINKEL Salland
28-02-2018
Nieuwe Giant D332SWT afgeleverd vanuit Goor
28-02-2018
Prachtige American Beauty afgeleverd vanuit Salland