John Deere 5M OOS: 63-71 kW (85-95 pk)


De compacte open platform 5M 'framework' geeft maximaal 95 pk. Het ontwerp maakt een echt modulair frame dat een garantie voor betrouwbaarheid is.

Als u de 5G platform "framework" wilt gebruiken maar u moet meer hefcapaciteit, kracht en comfort hebben, leun op het duurzaam frame van het open platform 5M. Het trillingbestendig platform met een laag geluidsniveau zorgt voor veiligheid en het comfort van de bestuurder gedurende de gehele dag. Het is zowel praktisch als comfortabel. GeÔntegreerde schakelhendels, hangende pedalen, ergonomische bedieningselementen en draaibare stoel... De ruimte is volkomen duidelijk.

Het voordeel van het open platform is dat u met gemak overal kunt rijden, bijv. onder laag hangend bomen en een schuur met lage deuren binnenrijden.

Alle platforms hebben een vlakke vloer zonder obstakels. De nieuwe positie van de transmissie beperkt de hoeveelheid warmte die vrijkomt op de werkplek van de bestuurder.


Motor


Bewezen prestaties: de PowerTech M 4,5 l dieselmotor.

Zoals alles op en aan de nieuwe 5 Serie is ook de legendarische PowerTech M 4,5 l speciaal vervaardigde dieselmotor voor uitmuntende betrouwbaarheid en duurzaamheid.


Het onderhoud blinkt uit in eenvoud. Slechts om de 500 uur hoeft de olie te worden vervangen. En met de Tier III emissiewaarde en alle nieuwe kenmerken is hij efficie
̈nter dan ooit tevoren.


Voor moeilijke situaties

Deze motor is niet bang voor veeleisende taken, zoals transport en ploegen. Hij levert een constant vermogen over een groot bereik en een maximum koppel van 372 Nm (model 5095M OOS).


TIER III emissiewaarden

De nieuwe PowerTech M-motoren voldoen aan Tier III emissienormen met mechanische controles voor optimale prestaties. Het mechanische injectiesysteem genereert een hoge injectiedruk om de verbrandingsefficiŽntie te verbeteren. Zodoende voldoet dit aan de eisen van de klanten die een krachtige maar toch zuinige trekker willen gebruiken.


John Deere-systemen bewezen zuigerkoeling, natte cilindervoeringen, gesloten koeling en viskeuze fan - gegarandeerde prestaties, betrouwbaarheid en levensduur.Transmissie


Drie transmissies - uw keuzeBij de 5M kunt u kiezen uit drie verschillende transmissies, elk met verscheidene opties. U kunt er zeker van zijn dat u altijd de juiste oplossing voor uw bedrijf vindt.

Alle drie transmissies maken bovendien gebruik van natte-koppelingtechnologie voor jarenlang probleemloos werken.PowrReverser

De PowrReverser transmissie biedt 16 vooruit en 16 achteruit snelheden (30 km of 40 km) met 2 hendels schakelen. PowrReverser is perfect voor soepel en makkelijk verandering van richting zoals bij voorlader gebruik.

 • Schakelen zonder een koppelingspedaal

 • Olie-gekoeld natte koppelingen zorgen voor efficiŽnt en soepel schakelen, zowel vooruit als achteruit, zelfs onder belaste omstandigheden zoals bij voorlader werkzaamheden.

 • Gebruik van bedieningen met de linkerhand verhoogt de productiviteit van de rechterhand.
PowrReverser PLUS

De PowrReverser Plus transmissie biedt Hi-Lo aan. Die voegt 16 extra versnellingen toe, wat geeft in totaal 32 vooruit en 16 achteruit versnellingen.

 • Varieer uw snelheid met 20% op het akker door gebruik te maken van de Hi-Lo schakelaar om†
  flexibel te kunnen reageren wat betreft de omstandigheden ťn de toepassing.
 • Schakelen zonder een koppelingspedaal

 • Olie-gekoeld natte koppelingen zorgen voor efficiŽnt en soepel schakelen, zowel vooruit als achteruit, zelfs onder belaste omstandigheden zoals bij voorlader werkzaamheden.

 • Gebruik van bedieningen aan de linkerhand verhoogt de productiviteit van de rechterhand.


VoorladerGemaakt voor een perfecte pasvorm - de 5M serie en John Deere voorladers

Met een John Deere voorlader weet u zich verzekerd van betere prestaties, meer duurzaamheid en een perfecte pasvorm op uw John Deere trekker. Waarom? Omdat we ze als integraal onderdeel van uw trekker ontwerpen Ė niet als iets wat u er achteraf even opschroeft. De extra stevigheid en duurzaamheid zorgen ervoor dat u maximaal gebruik kunt maken van het hydraulisch vermogen.


Alleen John Deere voorladers bieden:

 • Voorlader oplossingen met aankoppelingen en een joystick in de centrale positie
 • Gebalanceerde voorasbelasting

 • Optimale lading en trekker stabiliteit

 • Minder frame en minder belasting op de trekker

 • Ergonomische bedieningselementen

 • OngeŽvenaarde zicht

 • Ongeëvenaard onderhoudsgemak

Laatste nieuws
06-03-2018
Gebruike John Deere 6530 afgeleverd vanuit JAN de WINKEL Salland
28-02-2018
Nieuwe Giant D332SWT afgeleverd vanuit Goor
28-02-2018
Prachtige American Beauty afgeleverd vanuit Salland