i-OplossingenAls u in deze tijd winst wilt maken in de landbouw, moet u bij elke stap de kosten verlagen en de productiviteit vergroten. John Deere i-oplossingen helpen hierbij. i-oplossingen bestaan uit een serie elektronische bedieningssystemen die in de fabriek worden ge´nstalleerd in uw maaidorsers, hakselaars en veldspuiten. Daarnaast zorgen de intelligente kenmerken voor uw trekker ervoor dat i-oplossingen het hele jaar door uw voorkeur genieten. Bij alle aspecten van de landbouw leveren deze intu´tieve satellietsystemen voor een ongekende mate van nauwkeurigheid, consistentie en productiviteit ľ in alle omstandigheden en in elk seizoen.

Intelligent

John Deere i-componenten stoppen intelligentie in de machines, nemen een deel van de druk op de bestuurder weg en verhogen de kwaliteit van het werk.

Innovatief

John Deere i-oplossingen zijn een slimme manier om de productiviteit, het bestuurderscomfort, en de milieuvriendelijkheid te verhogen. De ongeŰvenaarde en onderscheidende oplossingen zorgen ervoor dat uw werkzaamheden winstgevend zijn.

Ge´ntegreerd

We ontwikkelen, maken en installeren de componenten van onze i-oplossingen zelf. U kunt nieuwe componenten toevoegen, ontvangers en displays van de ene naar de andere machine verplaatsen, en zelfs werktuigen en machines van andere fabrikanten eenvoudig integreren via ISOBUS. Zo worden i-oplossingen naadloos een integraal onderdeel van uw werkzaamheden.


i-Hakselaar


i-Maaidorser


i-Veldspuit


Laatste nieuws
06-03-2018
Gebruike John Deere 6530 afgeleverd vanuit JAN de WINKEL Salland
28-02-2018
Nieuwe Giant D332SWT afgeleverd vanuit Goor
28-02-2018
Prachtige American Beauty afgeleverd vanuit Salland