Viking GE 260S


Extra sterke elektrische tuinhakselaar met een schuine vultrechter en draaistroommotor. Met een met folie afgedekte schakelaar en geluidgedempte messenring. Gepatenteerde snijtechniek Multi-Cut 150. Ideaal voor het snel verwerken van grote hoeveelheden tuinafval maar ook voor takken van struiken en dikke takken tot een diameter van 40 mm.Kenmerken en specificaties

Vermogen (W)

2900

Max. takdikte ( mm)

40

Gewicht (kg)

26

Hoogte toestel (cm)

144Elektromechanische veiligheidsvergrendelingElektromechanische veiligheidsvergrendeling

de elektromechanische veiligheidsvergrendeling zet bij het apparaat de noodstopschakelaar in werking en vermijdt dat het apparaat automatisch start na een stroomonderbreking, bijv. bij onderhoudswerkzaamheden of het verwisselen van de messen.Schakelaar met doorzichtig toetsenbordSchakelaar met doorzichtig toetsenbord

de innovatieve schakelaar met doorzichtig toetsenbord en de werkingsaanduiding maken de bediening comfortabel en gemakkelijk.

Multi-Cut 150Multi-Cut 150

gepatenteerde snijtechniek: messenschijf met geluidsisolatie in sandwichconstructie met draaibare snijmessen. De Multi-Cut 150 verwerkt vertakte takken met een diameter tot 35 mm.
Vultrechter (schuin)Vultrechter (schuin)

de grote vultrechter vergemakkelijkt het vullen van de VIKING tuinhakselaars. De trechter met geluidsisolatie werkt zonder terugstoten en zorgt voor geluidsarm werken en veiligheid voor de bediener.

Laatste nieuws
17-10-2017
Nieuwe John Deere 3036E voor de heer Kruizinga
14-08-2017
Nieuwe John Deere 3036E afgeleverd vanuit Goor
31-05-2017
Nieuwe John Deere 1570 voor Vakantiepark Hardenberg