John Deere Bunkerrake 1200A

Kenmerken en specificaties

  • Tweewielaandrijving
  • Wendbaar
  • Gemakkelijk onderhoud

Bekijk de gedatailleerde informatie op het blad met specificaties.

Download hierDe 1200A levert vermogen, snelheid en grote verscheidenheid in het veld.

Met de oorspronkelijke 1200 bunkerrake toonde John Deere reeds aan dat er geen dure vierwielaangedreven machine nodig is voor onderhoud, renovatie of aanleg van golfbanen, of voor inzet op sportcomplexen, recreatieterreinen, hoveniersbedrijven e.d. En de 1200A levert zelfs nog betere prestaties.

Het is dezelfde beproefde krachtoverbrenging als die in de populaire John Deere Gator 4x2 Transporter wordt toegepast. Met een maximum onbelast toerental van 3100 t/min, loopt de motor uitermate soepel. In combinatie met een geavanceerd uitlaatsysteem en afschermingen leidt dit ertoe dat de machine een zeer laag geluidsniveau produceert.

Daarnaast biedt de 1200A de gebruiker optimaal comfort en productiviteit. We noemen o.a. de besturing die een zeer lage krachtsinspanning vraagt, de verstelbare stoel met hoge rugleuning, de standaard hydraulische hoogteverstelling van de hark achter, makkelijke gewichtscompensatie met een hulpveer van in het midden en vr gemonteerde werktuigen, de brandstoftank met uitwendige vulhals en een zeer gemakkelijke en ruime toegang tot de machine voor dagelijks onderhoud en service.

Neem even de tijd om meer te lezen over de 1200A. En vraag ons dan een demonstratie op uw course te verzorgen. Wij zijn ervan overtuigd dat u aangenaam verrast zal worden.


Vermogen

Vermogen

Met de 10-pk (7.5 kW) Kawasaki benzine motor kan de machine tot 18,5 km/u (11.5 mijlen/u).Tweewielaandrijving trekkracht

Tweewielaandrijving trekkracht


Tweewielaandrijving inclusief standaard sperdifferentieel voor betere tractie.
Wendbaar

Wendbaar

Een strak 30,5 cm (12 in) draaicirkel zorgt voor moeiteloos manoeuvreren rond uitdagende bunkers.Onderhoudsgemak

Onderhoudsgemak

Een uit-een-stuk gemaakt motorkap kan snel omhoog om gemakkelijke toegang tot de motor, transmissie and dagelijkse controles te bieden.

Laatste nieuws
17-10-2017
Nieuwe John Deere 3036E voor de heer Kruizinga
14-08-2017
Nieuwe John Deere 3036E afgeleverd vanuit Goor
31-05-2017
Nieuwe John Deere 1570 voor Vakantiepark Hardenberg