Stihl BR 430 bladblazer


á

Krachtige ruggedragen bladblazer voor een professioneel gebruik. Breed rugstuk en brede schouderriemen. Voor het snel verwijderen van gemaaid gras, bladeren of afval over grote gebieden. Met een effectief antivibatiesysteem dat het toelaat een volledige dag met dit apparaat te werken.


á
Kenmerken en specificaties
á

Cilinder inhoud cm3

63.3

Gewicht (kg)

10.3

Luchtdoorzet m3/h

850

Max. luchtdoorzet m3/h

1300

Max./ luchtsnelheid m/s

82

Tankinhoud (L)

1.7

Geluidsdrukniveau dB(A) (2)

101

Geluidsvermogenniveau dB(A) (2)

108

Trillingniveau links/rechts m/s2 (3)

2.5á

á

á
á
(1) zonder benzine (compleet)
(2) K-factor volgens RL 2006/42/EG = 2.5 (dB(A))
(3) K-factor volgens RL 2006/42/EG = 2 (m/s2)


á

STIHL antivibratiesysteem

STIHL antivibratiesysteem

Het antivibratiesysteem bij de rugnevelspuiten ontlast de rugspieren enorm. Rubberen buffers reduceren de overdracht van de vervelende trillingen die door de motor ontstaan. De greep is daardoor uiterst vibratiearm. Hierdoor wordt het werken comfortabel en krachtenbesparend (zoals afb.)


STIHL ElastoStartSTIHL ElastoStart

als gevolg van de compressiedruk ontstaan er bij het starten van tweetaktmotoren schokken, die spieren en ledematen belasten. ElastoStart vermindert dit voelbaar. Een speciaal dempingselement in de startgreep spreidt de trekkracht waardoor een gelijjkmatig starten zonder krachtpieken mogelijk gemaakt wordt. (zoals afb.)


Multifunctionele handgreepMultifunctionele handgreep

de bedieningselementen voor de aansturing van de motor zijn in deze handgreep ge´ntegreerd. De bediening wordt hierdoor heel makkelijk (zoals afb.)

Comfortabel draagsysteem
Comfortabel draagsysteem

met hoogte- en hoekverstelling alsmede een actief ademend rugkussen voor het ontspannen werken ook bij langdurig gebruik. (zoals afb.)

Katalysator (D)
Katalysator (D)

de uitstoot aan schadelijke uitlaatgassen bij motorapparatuur kan bij de bediener tot ogen- en slijmhuidirritaties voeren en schaadt het milieu. Met de door STIHL ontwikkelde katalysator zette STIHL wereldwijd nieuwe maatstaven. Deze reduceert het percentage schadelijke koolwaterstoffen in de uitlaatgassen tot zo'n 60%. (zoals afb.)

Laatste nieuws
17-10-2017
Nieuwe John Deere 3036E voor de heer Kruizinga
14-08-2017
Nieuwe John Deere 3036E afgeleverd vanuit Goor
31-05-2017
Nieuwe John Deere 1570 voor Vakantiepark Hardenberg