Stihl BG 86-D bladblazer


Bladblazer met een zeer sterke luchtstroom voor het reinigen van blad of gemaaid gras. Met katalysator (D) en comfortabel antivibratie systeem.


 
Kenmerken en specificaties
 

Cilinder inhoud cm3

27.2

Gewicht (kg) (3)

4.5

Luchtdoorzet m3/h (4)

780

Max. luchtdoorzet m3/h (5)

810

Max./ luchtsnelheid m/s

69

Vermogen kW/pk

0.8/1.1

Geluidsdrukniveau dB(A) (1)

90.0

Geluidsvermogenniveau dB(A) (1)

103

Trillingniveau links/rechts m/s2 (2)

1.7 

 

 
 
(1) K-factor volgens RL 2006/42/EG = 2.5 (dB(A))
(2) K-factor volgens RL 2006/42/EG = 2 (m/s2)
(3) zonder benzine (compleet)
(4) Met ronde blaasmond in blaasstand
(5) zonder blaaspijp


 

 

Verstelbare gashendel met stopknopVerstelbare gashendel met stopknop

De gashendel kan tussen stationair en volgas in iedere gewenste stand vastgezet worden. Een duimdruk op de stopknop zet de gashendel weer vrij. Het apparaat is daarna weer klaar voor gebruik. (zoals afb.)
STIHL 2-MIX-motor
STIHL 2-MIX-motor

De tweetaktmoter met STIHL 2-MIX-technologie is bijzonder krachtig en geeft over een breed toerentalgebied een hoog koppel vrij. Ondanks zijn kracht stoot hij minder uitlaatgassen uit dat de strenge Europese EUII-emissienormen al vandaag worden voldaan. (gelijk. afb.)STIHL antivibratiesysteem
STIHL antivibratiesysteem

Het STIHL antivibratiesysteem reduceert de trillingen tot een minimum en zorgt daarmee ook bij langer gebruik voor veel werkcomfort. (zoals afb.)
Bediening met één hand en softhandgreepzone
Bediening met één hand en softhandgreepzone

ergonomisch gevormde bediening met softgreepzone. De bediening van de apparaten is eenvoudig en veilig, omdat de hand op de greep blijft. De gashendel kan in elke gewenste positie vastgezet worden. Vooral wanneer er langere tijd gewerkt wordt is dat van een niet te onderschatten waarde. (Afbeelding gelijkaardig)

STIHL ElastoStart
STIHL ElastoStart

als gevolg van de compressiedruk ontstaan er bij het starten van tweetaktmotoren schokken, die spieren en ledematen belasten. ElastoStart vermindert dit voelbaar. Een speciaal dempingselement in de startgreep spreidt de trekkracht waardoor een gelijjkmatig starten zonder krachtpieken mogelijk gemaakt wordt. (zoals afb.)
Met de hand bediende benzinepomp
Met de hand bediende benzinepomp

met een duimdruk kan met de handbediende benzinepomp benzine naar de carburateur gepompt worden. Ook als het apparaat lange tijd niet gebruikt werd, hoeft er niet zo vaak aan de startkoord getrokken te worden om de motor te starten. Motorapparaten voor het groenonderhoud en blaasapparaten zijn hiermee uitgerust. (zoals afb.)


Katalysator (D)
Katalysator (D)

de uitstoot aan schadelijke uitlaatgassen bij motorapparatuur kan bij de bediener tot ogen- en slijmhuidirritaties voeren en schaadt het milieu. Met de door STIHL ontwikkelde katalysator zette STIHL wereldwijd nieuwe maatstaven. Deze reduceert het percentage schadelijke koolwaterstoffen in de uitlaatgassen tot zo'n 60%. (zoals afb.)

Laatste nieuws
17-10-2017
Nieuwe John Deere 3036E voor de heer Kruizinga
14-08-2017
Nieuwe John Deere 3036E afgeleverd vanuit Goor
31-05-2017
Nieuwe John Deere 1570 voor Vakantiepark Hardenberg