Stihl BG 56-D bladblazer


Bladblazer met een goede vermogen-gewichtverhouding. Maakt percelen snel vrij van blad en gemaaid gras. Met katalysator.


 
Kenmerken en specificaties
 

Cilinder inhoud cm3

27.2

Gewicht (kg) (3)

4.2

Luchtdoorzet m3/h (4)

710

Max. luchtdoorzet m3/h (5)

730

Max./ luchtsnelheid m/s

64

Vermogen kW/pk

0.7/1.0

Geluidsdrukniveau dB(A) (1)

89.0

Geluidsvermogenniveau dB(A) (1)

103

Trillingniveau links/rechts m/s2 (2)

7.5 

 

 
 
(1) K-factor volgens RL 2006/42/EG = 2.5 (dB(A))
(2) K-factor volgens RL 2006/42/EG = 2 (m/s2)
(3) zonder benzine (compleet)
(4) Met ronde blaasmond in blaasstand
(5) zonder blaaspijp


 

 

STIHL 2-MIX-motor

STIHL 2-MIX-motor

De tweetaktmoter met STIHL 2-MIX-technologie is bijzonder krachtig en geeft over een breed toerentalgebied een hoog koppel vrij. Ondanks zijn kracht stoot hij minder uitlaatgassen uit dat de strenge Europese EUII-emissienormen al vandaag worden voldaan. (gelijk. afb.)

 

Met de hand bediende benzinepomp

Met de hand bediende benzinepomp

met een duimdruk kan met de handbediende benzinepomp benzine naar de carburateur gepompt worden. Ook als het apparaat lange tijd niet gebruikt werd, hoeft er niet zo vaak aan de startkoord getrokken te worden om de motor te starten. Motorapparaten voor het groenonderhoud en blaasapparaten zijn hiermee uitgerust. (zoals afb.)

 
Katalysator (D)

Katalysator (D)

de uitstoot aan schadelijke uitlaatgassen bij motorapparatuur kan bij de bediener tot ogen- en slijmhuidirritaties voeren en schaadt het milieu. Met de door STIHL ontwikkelde katalysator zette STIHL wereldwijd nieuwe maatstaven. Deze reduceert het percentage schadelijke koolwaterstoffen in de uitlaatgassen tot zo'n 60%. (zoals afb.)

 

Combischakelaar

Combischakelaar

de bedieningselementen voor de aansturing van de motor zijn in de handgreep geïntegreerd. De ergonomisch gevormde greep zit precies over het midden van de behuizing. De bediening is eenvoudig en veilig, omdat de hand op de greep blijft. De apparaten kunnen naar keuze links of rechts gedragen worden. (Afbeelding gelijkaardig)

 
 

Extra toebehoren


STIHL ElastoStart

STIHL ElastoStart

als gevolg van de compressiedruk ontstaan er bij het starten van tweetaktmotoren schokken, die spieren en ledematen belasten. ElastoStart vermindert dit voelbaar. Een speciaal dempingselement in de startgreep spreidt de trekkracht waardoor een gelijjkmatig starten zonder krachtpieken mogelijk gemaakt wordt. (zoals afb.)

Laatste nieuws
17-10-2017
Nieuwe John Deere 3036E voor de heer Kruizinga
14-08-2017
Nieuwe John Deere 3036E afgeleverd vanuit Goor
31-05-2017
Nieuwe John Deere 1570 voor Vakantiepark Hardenberg