AutoTrac Universal 200De AutoTrac Universal 200 stuurset: één oplossing voor uw hele machinepark

 

Nu kunt u profiteren van betaalbare, handenvrije, geleide besturing, ongeacht de merken van de machines op uw bedrijf. De John Deere AutoTrac Universal 200 (ATU) stuurset werkt op honderden door John Deere goedgekeurde machines en kan alle niveaus van signaalnauwkeurigheid van de StarFire ontvanger benutten. Het verbetert de prestaties bij het spoor volgen en kan het spoor beter vinden. En het verlaagt de gebruikskosten voor uw maaidorsers, trekkers, spuiten en hakselaars.

 

Voordelen:

 

Eenvoudig te installeren In minder dan een uur kunt u sturen, zonder uw handen te gebruiken! Wilt u het systeem overzetten op een ander voertuig? Geen probleem. Het slanke ontwerp en de simpele installatie van AutoTrac Universal 200 betekenen ook minder obstructies in de cabine.

 

Uiterst productief Minder overlap betekent minder rijden over uw percelen, waardoor minder bodemverdichting ontstaat en wordt bespaart op tijd, arbeid en bedrijfsmiddelen. U bewerkt elke dag meer hectares, zelfs onder stoffige omstandigheden of met slecht zicht.

 

Verlaagt kosten voor bedrijfsmiddelen Minder overlap en onbehandelde plaatsen. De ATU 200 stuurset zet elke centimeter van uw machine aan het werk. U bespaart brandstof, zaad, chemicaliën en kunstmest.

 

Vermindert fouten Wanneer u vermoeid en gestresst bent kunt u fouten maken. De ATU 200 met eenvoudige drukknopbediening zorgt ervoor dat u onvermoeid verder kunt werken. U voelt zich beter na een lange werkdag.

 

Betaalt voor zichzelf Ga over op een compleet automatisch stuursysteem voor een lagere investering dan u zou verwachten. Verdeel die investering over meer machines, toepassingen en gebruiksseizoenen. De ATU 200 stuurset betaalt zichzelf binnen enkele maanden terug.

 

 

Kleurrijk - meer merken? De AutoTrac Universal 200 stuurset is goedgekeurd voor meer dan 300 modellen machines van John Deere en concurrerende merken.

 

Het AutoTrac Universal 200 pakket bevat

  • ATU 200 stuurset
  • StarFire 3000 ontvanger met gratis SF1 correctiesignal

  • GreenStar display (het Originele, 1800 display of 2630 display)

  • Steunen voor StarFire 3000 ontvanger en GreenStar display

  • Universal Guidance Harness

Laatste nieuws
06-03-2018
Gebruike John Deere 6530 afgeleverd vanuit JAN de WINKEL Salland
28-02-2018
Nieuwe Giant D332SWT afgeleverd vanuit Goor
28-02-2018
Prachtige American Beauty afgeleverd vanuit Salland