Application Pro modules


Sectiecontrole wordt steeds belangrijker voor alle soorten toepassingen.


Het is bewezen dat grote kostenbesparingen worden geassocieerd met sectieontrole systemen op veldspuiten. Prijzen van chemicaliŽn worden van jaar tot jaar hoger, en enorme kostenbesparingen zijn ook mogelijk in de zaaiing- of bemestingswerkzaamheden. Met de ISOBUS-standaard, is deze functionaliteit nu niet alleen beschikbaar voor veldspuiten, maar ook voor zaaimachines en mestverspreiders. Application Pro is beschikbaar voor alle John Deere machines die het '' Section Control' functionaliteit ondersteunen. Pro Application ondersteunt ook bepaalde, niet-John Deere, machines.

Over het algemeen voordelen voor de klant:

  • Kostenbesparing
  • Hoog nauwkeurigheidsniveau
  • Tijdbesparend
  • Bestuurder kan zich concentreren op andere taken naast de werkuitvoerende secties
  • Hoger comfort niveau vermindert de vermoeidheid van de operator
  • Informatiemanagement


Voordelen voor Spuitmachines

Onbehandelde plekken en gewasschade als gevolg van overbesproeiing kan worden vermeden, wat de applicatie kosten vermindert en de efficiŽntie verhoogt. Omdat de kopakker als laatste wordt gespoten, is de machine minder gevoelig voor corrosie als gevolg van het passeren van een reeds toegepast gebied (bijvoorbeeld bij toepassingen met AHL). Het vastleggen van de bufferzone en wettelijke eisen voor de werkzame bestanddelen zijn gemakkelijk en nauwkeurig te behalen.

Voordelen voor mestverspreider

Applicatie kosten worden sterk gereduceerd op een comfortabele manier. Werk zoals u vroeger deed; grootste deel van het veld eerst de kopakker als laatste. Kwaliteit- en juridische (afstand tot oppervlaktewater) normen worden gewaarborgd en gecontroleerd.

Voordelen voor zaaimachines

Vermijdt het passeren van een bezaaid of beplant oppervlakte voor de tweede keer. Dit vermindert aanzienlijk de applicatiekosten. Er is geen verandering vereist in het organiseren van het werk: het grootste gedeelte van het veld als eerst, de kopakker als laatste. Kwaliteitsnormen worden gewaarborgd en gecontroleerd door het verstrekken van alle gegevens (zoals priminginformatie) en het vereiste zaaitarief kan worden berekend in het veld.

Laatste nieuws
06-03-2018
Gebruike John Deere 6530 afgeleverd vanuit JAN de WINKEL Salland
28-02-2018
Nieuwe Giant D332SWT afgeleverd vanuit Goor
28-02-2018
Prachtige American Beauty afgeleverd vanuit Salland