MSA 160 C-BQ


De eerste accumotorzaag van STIHL in de 36-V-klasse met zeer goede zaagprestaties is nu op de markt. Deze zaag combineert hoge prestaties met werkcomfort voor het zagen van haardhout, onderhoud van percelen, tuinbouw en in gesloten ruimtes. Met nieuwe vibratie- en terugslagarme 1/4"-PM3-zaagketting. Deze is speciaal ontwikkeld om nog meer zaagvermogen bij accuwerking te leveren. De zaagbladlengte van 30 cm is ideaal voor takken en kleine bomen met een diameter tot 20 cm.Kenmerken en specificaties

Accucapaciteit Wh

Afhankelijk van accu

Acculooptijd (min.)

Afhankelijk van accu

Accuspanning

Afhankelijk van accu

Gewicht (kg(1)) 3.2

Geluidsdrukniveau (dB(2))

88

Geluidsvermogenniveau (dB)(2)

99

Trillingsniveau links/rechts m/s2 (3)

2.0/2.0(1) zonder accu
(2) K-factor volgens RL 2006/42/EG = 2.5 (dB(A)
(3) K-factor volgens RL 2006/42/EG = 2 (m/s)


Gereedschapsloze olievuldopGereedschapsloze olievuldop

De controle van het oliepeil is gemakkelijk te controlen door de transparante olietank. Het bijvullen is handig door de gereedschapsloze olievuldop.

EC-motorEC-motor

De EC-motor geeft tot 55% meer vermogen uit de accu - dit verlengt de levensduur van de accu tot 70%. Deze motor overtuigt door zijn lage gewicht, is bijna onverwoestbaar en verleidt door zijn efficiŽntie.
BedieningshendelBedieningshendel

De zwarte zachte component aan de achterzijde van de bedieningshendel biedt een veilige en stevige grip in alle werksituaties. De versnellingshendel kan via een zijdelingse vergrendelsknop worden geactiveerd.
TweehandsbedieningTweehandsbediening

Door het ergonomische handvat en de achterste handgreep bedekt met een flexibel materiaal kan er in alle posities veilig gewerkt worden.

QuickStop Super (Q)QuickStop Super (Q)

Het bijkomende remsysteem voor extra veiligheid van STIHL. Daarmee kan de kettingrem direct vanop de achterste handgreep worden geactiveerd. De ketting stopt in enkele fracties van een seconde, niet alleen wanneer de terugslag krachtig genoeg is of wanneer de voorste handbescherming bediend wordt, maar ook wanneer de achterste handgreep gelost wordt. QuickStop Super werkt in alle arbeidshoudingen - zonder bijkomende schakelaar en handgreep.

STIHL Ematic systeem

STIHL Ematic systeemHet STIHL Ematic systeem vermindert het gebruik van de kettingolie tot circa 50%, afhankelijk van het zaaggarnituur en van de houtsoort, in vergelijking met conventionele zaagbladen zonder Ematic. Het systeem bestaat uit het STIHL Ematic zaagblad, de STIHL Oilomatic zaagketting en een instelbare of verbruikreducerende oliepomp. De kettingolie komt met een minimum aan verlies terecht op de plek waar ze nodig is.


STIHL Kettingsnelspanner (B)STIHL Kettingsnelspanner (B)

Met de STIHL kettingsnelspanner (B) kunt u de zaagketting heel eenvoudig en snel afstellen, zonder dat u gereedschap nodig heeft en zonder dat u met de scherpe zaagketting in contact komt. Gewoon het kettingwieldeksel losmaken en aan het stelwiel draaien tot de juiste spanning is bereikt.


Extra toebehoren

Lithium-ion accuLithium-ion accu

De krachtige lithium-ion accu is geschikt voor alle STIHL/VIKING machines. De accu kan honderden malen worden opgeladen zonder verlies in kracht. Geen geheugen effect, behoudt de volledige capaciteit, werken zoals met een benzine toestel. In twee verschillende vermogenscategorieŽn beschikbaar: AP 120 met 120 Wh en AP 160 met 160 Wh. Met aanduiding van het laadniveau. Oplaadbaar met de laders AL 100 en AL 300.

LaderLader

Twee verschillende laders waaruit u kunt kiezen. De standaardlader AL 100 en de snellader AL 300. De standaardlader AL 100 laadt de accu AP 80 op in ca. 70 minuten, de snellader AL 300 doet hier 25 minuten over.

Laatste nieuws
17-10-2017
Nieuwe John Deere 3036E voor de heer Kruizinga
14-08-2017
Nieuwe John Deere 3036E afgeleverd vanuit Goor
31-05-2017
Nieuwe John Deere 1570 voor Vakantiepark Hardenberg