StarFire 3000De StarFire 3000 Ontvanger.

De totaal nieuwe StarFire 3000 ontvanger werkt naadloos met alle nauwkeurigheidsniveaus (EGNOS, SF1, SF2 en RTK) en alle John Deere GPS-ondersteunde systemen. Van de handbediende stuurondersteuning (Parallel Tracking) tot de ge´ntegreerde automatische besturing (AutoTrac), de StarFire 3000 is ontworpen om met uw bedrijf mee te groeien.

Beter bestand tegen schaduwwerking

Zelfs in omstandigheden met schaduwwerking houdt de StarFire 3000 u op het juiste spoor, dankzij de verbeterde satellietbeschikbaarheid. Naast de GPS signalen kan hij ook gebruik maken van de Russische GLONASS satellieten. En hij is zo gevoelig dat hij zelfs satellieten oppikt die zich slechts 5 graden boven de horizon bevinden. Danzij de verbeterde beschikbaarheid van satellieten kan de StarFire 3000 nog betrouwbaarder uw positie aangeven.

Betrouwbaar op elk terrein

John Deere technologie voor terreincompensatie met de StarFire 3000 ontvanger biedt de mogelijkheid om rollende, zijdelingse en zwiepbewegingen van het voertuig te detecteren. Zo kan de ontvanger deze bewegingen compenseren om te zorgen voor een correcte plaatsbepaling ten opzichte van de grond over het gehele perceel.

Selecteer de door u gewenste acuratesse.

De StarFire 3000 ontvanger kan het hele jaar door gebruikt worden voor voortdurende veranderende toepassingen en niveau's van nauwkeurigheid. Zo is uw toegang tot de wereld van het GreenStar begeleidingssysteem gemakkelijk en goedkoop. Uw investering is veilig.  • Verbeterd weerstand tegen shaduwwerking

  • Ge´ntegreerde terrein compensatie

  • Werkt met 4 correctiesignalen (EGNOS, SF1, SF2, RTK) en nauwkeurigheidsniveaus

  • Gratis SF1 correctiesignaal
Laatste nieuws
06-03-2018
Gebruike John Deere 6530 afgeleverd vanuit JAN de WINKEL Salland
28-02-2018
Nieuwe Giant D332SWT afgeleverd vanuit Goor
28-02-2018
Prachtige American Beauty afgeleverd vanuit Salland