John Deere 6MC-serie: 66-81 kW (90-110 pk)Uw kunt de productiviteit van uw activiteiten alleen optimaliseren als u beschikt over de beste apparatuur en machines. Maar als u moet werken in nauwe ruimtes of op heuvelachtig terrein, zijn de grootste en sterkste trekkers simpleweg geen optie.

Trekkers uit de John†Deere 6MC-serie en 6RC-serie bezitten de eigenschappen en mogelijkheden van grotere trekkers, maar in een compacter en wendbaarder formaat. Het bewijs dat je niet groot hoeft te zijn om grootse dingen te doen.

Deze trekkers beschikken over alle prestaties, efficiŽntie, technologie en visie die u mag verwachten van John†Deere. Eigenschappen die essentieel zijn voor het uiteindelijke succes van uw werk.


Beperkte ruimtes. Onbeperkt bewegingsvrijheid.

Werken in een begrensde ruimte is nooit makkelijk, en zonder het juiste materiaal is het bijna onmogelijk. John Deere 6MC-trekkers zijn speciaal ontworpen om uitmuntend te presteren in en rondom kleinere boerderijgebouwen, krappe erven en op lastige heuvelachtige locaties. Door hun compacte afmetingen en korte wielbasis (2400 mm) in combinatie met een kleine draaicirkel maken deze trekkers wendbaar en behendig.Hoge prestaties. Integrale constructie.

Voorladerwerk is eenvoudig met 6MC-trekkers. Ze hebben een ingebouwd voordeel boven hun concurrenten: het John Deere volledig-frameconcept. Deze stevige dubbele ruggengraat weerstaat de spanning en torsiekrachten die worden veroorzaakt door een ongelijkmatig verdeelde belasting, waardoor 6MC-trekkers onovertroffen stabiele prestaties leveren op en rondom uw erf. De geweldige structurele stijfheid beschermt tevens de aandrijflijncomponenten tegen de negatieve gevolgen van torsiekrachten.

  • Transmissie met basisspecificaties en elektronisch geregelde rijrichtingsbediening.
  • De SyncReverser links bevindt zich op een handige en ergonomische plaats onder het stuur, gemonteerd op het dashboard. Dit zorgt voor een hogere productiviteit, doordat de rechterhand wordt ontlast bij handelingen zoals het keren op de kopakker of het werken met de lader.

  • Oliegekoelde natte koppelingen zorgen voor efficiŽnt en soepel schakelen tussen vooruit en achteruit, zelfs onder belasting zoals bij het werken met een lader.

  • Dankzij de vooruit/achteruitverhouding van 1: 1,1 is een snelle en eenvoudige verandering van rijrichting mogelijk.

  • SyncReverser-transmissies alleen leverbaar met 30 km/u.

Minder stress. Meer productiviteit.

Omdat de 6MC-trekkers zijn gebouwd op het John Deere volledig-frameprincipe, zijn de cabine en de bestuurder al geÔsoleerd van de meeste aandrijflijntrillingen. Stress en vermoeidheid worden verminderd, terwijl de productiviteit stijgt.

Indrukwekkende efficiŽntie. De eenvoud van ťťn vloeistof.

De John Deere PowerTech PWX hogedruk-commonrail-motoren in de 6MC-trekkers leveren de kracht die u nodig heeft voor uw werkzaamheden. Deze viercilindermotoren van 4,5 liter combineren de betrouwbare eenvoud van een turbolader met overdrukklep met geavanceerde emissiebeheersingstechniek en voldoen aan Fase III B. En dankzij de Ďalleen dieselí-oplossing van John Deere hoeft u zich geen zorgen meer te maken over additieven.Meerdere toepassingen. Bijpassende transmissies.

Alle John Deere transmissies combineren een beproefd ontwerp met innovatieve, energiebesparende technologie. Het resultaat: gegarandeerde betrouwbaarheid, intuÔtieve bediening en lage onderhoudskosten. Het kiezen van de juiste transmissie draagt bij aan uw productiviteit en efficiŽntie. Er zijn twee versies van de PowrQuad Plus transmissies die kunnen worden gekozen voor de 6MC-serie. De ene haalt 30 km/u op de weg, de andere haalt maximaal 40 km/u.Spierkracht. Afgemeten reactie.


De levensader van een trekker is het hydraulische systeem, dat de aftakassen, hefinrichtingen en voorlader aandrijft. Trekkers uit de 6MC-serie kunnen worden uitgerust met maximaal vier dubbelwerkende ventielen en een drukgecompenseerd (PC) systeem van 65 l/min., met de optie van een PC-systeem van 80 l/min.
Compacte afmetingen. Uitgebreide veelzijdigheid.


De aftakas is leverbaar met opties voor 540/540E/1000 tpm. Het toerental van de aftakas kan vanuit de cabine worden geselecteerd.

De geÔntegreerde fronthef met 3000 kg hefvermogen is perfect voor het dragen van ballast en werkzaamheden met werktuigen aan de voorzijde. Deze fronthef kan worden gecombineerd met de geÔntegreerde John Deere frontaftakas en is uiteraard volledig compatibel met John Deere voorladers.Download 6M-serie brochure

Ga naar:


6090MC 6100MC 6110MC
Laatste nieuws
06-03-2018
Gebruike John Deere 6530 afgeleverd vanuit JAN de WINKEL Salland
28-02-2018
Nieuwe Giant D332SWT afgeleverd vanuit Goor
28-02-2018
Prachtige American Beauty afgeleverd vanuit Salland