4720

 Kenmerken en specificaties

  • Originele John Deere PowerTech-motor
  • Optionele ComfortGard-cabine
  • eHydro hydrostatische transmissie
  • Optionele Quick-park voorlader
Motortype 4-cilinder dieselmotor
Brutovermogen 97/68/EC 49 kW (66.6 pk) bij 2400 omw/min
Hefvermogen 1423 kg (op hefpunten)
Hydraulische capaciteit 64,6 l/min

Bekijk de gedatailleerde informatie op het blad met specificaties.

Download hier
 

Kracht die je kunt voelen

De 4720 compacttrekker is standaard voorzien van een ComfortGard-cabine en biedt het vermogen om elke taak met gemak uit te voeren: standaard vierwielaandrijving, een originele John Deere Power Tech-motor van 64,6 pk met intercooler, een prestatiemeetsysteem, soepele hydrostatische transmissie en een handig elektronisch vermogensmanagementsysteem.

 
John Deere PowerTech M-motor

 

De 4720 is uitgerust met een 4-cilinder PowerTech M-motor met turbocompressor die voldoet aan de Interim Tier 4/Fase IIIB-emissienormen. De elektronisch geregelde brandstofinspuiting biedt nauwkeurige regeling van de hoeveelheid en timing van de ingespoten brandstof, wat resulteert in optimale prestaties, brandstofzuinigheid en een beter startgedrag bij koud weer.

 Comfort en veiligheid voor de bestuurder

 

Het brede bedieningsplatform heeft een ruime toegang en de standaard kantelbare stuurkolom, verstelbare stoel, hydrostatische stuurbekrachtiging en ergonomisch geplaatste bedieningselementen bieden veel comfort voor de bestuurder. De 4720 is standaard ook voorzien van een veiligheidskooi (ROPS) die snel kan worden neergeklapt voor stallingsgemak.

 Optionele ComfortGard-cabine

 

Misschien is het heet en stoffig. Of juist nat, winderig en koud. Het deert u niets, want u zit in een John Deere ComfortGard-cabine. Deze cabine is zo goed afgedicht dat zelfs stofdeeltjes en allergenen er niet in kunnen binnendringen. Zes verstelbare ventilatieopeningen en standaard airconditioning zorgen in alle seizoenen voor een optimale werktemperatuur. De ergonomische, binnen handbereik geplaatste bedieningselementen waarborgen een comfortabele bediening. De gebogen deuren bieden een panoramisch zicht in alle richtingen, en de optionele luchtgeveerde stoel biedt een superieur zitcomfort. Met slechts 79 dB(A) (volgens 77/311/EEG) geniet u ook van een zeer stille werkomgeving.

 

PowrReverser of hydrostatische transmissie (eHydro)

 

Bij de 4720 kunt u kiezen tussen een handgeschakelde of hydrostatische transmissie.

 

De 12x12 PowrReverser-transmissie biedt een handige hendel op het dashboard waarmee eenvoudig van vooruit naar achteruit kan worden geschakeld zonder te koppelen.

 
De exclusieve elektronische
eHydro hydrostatische transmissie met drie bereiken wordt bediend met de Twin Touch-pedalen, zodat u de snelheid van de trekker nauwkeurig kunt afstemmen op de taak.

 
Handige E-Controls

 

Om alle taken met gemak te kunnen uitvoeren, biedt de 4720 geweldige "E-Controls" zoals: 
n LoadMatch
(standaard): bij het verplaatsen van zware lasten of het maaien van dik gras stelt deze functie de transmissie automatisch zo in dat de motor maximale prestaties kan leveren zonder af te slaan.

n MotionMatch-schakelaar (optioneel): hiermee stemt u de transmissierespons af op de uitgevoerde taak.

n SpeedMatch (optioneel): hiermee kunt u een maximaal toerental bij volledig indrukken van het gaspedaal instellen.

n standaard cruisecontrol (de cruisecontrol in autostijl is optioneel).

 

Prestatiemeetsysteem

 

Een elektronisch diagnosesysteem helpt u bij het opsporen van storingen en vertelt u direct de status van de essentiële systemen van uw trekker.

 


eThrottle (elektronische gasklep)

 

Deze nieuwe functie maakt het rijden met een trekker net zo makkelijk als het rijden met een auto. Druk gewoonweg het gaspedaal in en de rijsnelheid gaat omhoog, evenals het motortoerental. Dit vereenvoudigt de bediening en vermindert bovendien de geluidsafgifte en het brandstofverbruik. Een geweldige functie voor het pendelen tussen locaties of het trekken van een aanhanger.
Standaard differentieelslot en vierwielaandrijving

 

Standaard zijn een differentieelslot en vierwielaandrijving aanwezig voor een uitstekende tractie bij laad- of maaiwerkzaamheden op glad en onregelmatig terrein. Dankzij de robuuste voor- en achteras kunt u met een gerust hart de zwaarste taken uitvoeren.

 

Hydraulisch systeem

 

De twee hydraulische pompen waarborgen een constante vloeistofstroom voor de besturing en een afzonderlijke toevoer naar werktuigen. (Totale capaciteit 64,6 l/min.) Deze trekker is standaard uitgerust met een derde hydrauliekventiel (SCV) achter. Optioneel is ook een set met een vierde en vijfde SCV leverbaar.

 
Onafhankelijke 540 / 540E RPM-aftakas achter

 

De 4720 is standaard voorzien van een 540/540E RPM-aftakas achter. Met de 540E kunt u werktuigen achter de trekker met een lager toerental laten draaien, wat resulteert in een lager geluidsniveau en brandstofverbruik.

 


Optionele Quick-Park lader

 


Voor een snelle bevestiging zonder gereedschap kunt u kiezen voor een 400CX Quick-Park lader. U hoeft alleen maar de trekker tussen de laderarmen te plaatsen, het hydraulische systeem aan te sluiten en naar voren te rijden. De lader wordt nu automatisch vergrendeld in de bevestigingen op de trekker. Geen bouten. Geen gedoe.

De 400CX is ook voorzien van een vlakstellend systeem dat de last te allen tijde horizontaal houdt en morsen voorkomt. .

 

Een breed scala aan toebehoren

Voor extra veelzijdigheid is een breed scala aan toebehoren leverbaar zoals verschillende typen banden, aanvullende hydraulische functies, voorspatborden, werklampen achter, wielgewichten etc. Zie onze brochure voor het complete aanbod.

Laatste nieuws
17-10-2017
Nieuwe John Deere 3036E voor de heer Kruizinga
14-08-2017
Nieuwe John Deere 3036E afgeleverd vanuit Goor
31-05-2017
Nieuwe John Deere 1570 voor Vakantiepark Hardenberg