John Deere 220E

 Kenmerken en specificaties

  • Volledig zwevend
  • Volgt de contouren
  • Een gelijkmatig resultaat
  • Verstelbare maaisnelheid met slot

 

Bekijk de gedatailleerde informatie op het blad met specificaties.

Download hierEen maaikooi die geen problemen heeft met de contouren van de golfbaan.

Met een QA5 maaikooi van 58,8 cm die vrij beweegt zodat hij alle glooiingen kan volgen, maakt de 220 E-Cut Hybrid de clean-up even simpel als het maaien van de rest van de green. Maar dat is zeker niet het enige voordeel. De maaihoogte is binnen enkele tellen versteld dankzij de kooi met het nieuwe Quick Adjust-systeem. Met een simpele draaiknop past u zo nodig de maaisnelheid aan. Ook het backlappen is zo eenvoudig dankzij de geļntegreerde elektrische motor dat u het met gemak elke dag kunt doen.


Volledig contourvolgend maaiunit


Volledig contourvolgend maaiunit

De 220 E-Cut hybride handgreenmaaier tilt het volgen van de contouren naar een hoger niveau: dankzij de unieke combinatie van het ontwerp met een kogelkoppeling en de technologie van een elektrische kooiaandrijving.


Verstelbare contourvolgen


Verstelbare contourvolgen

Stevige kettingen aan beide zijden van de maaieenheid bepalen hoeveel het maaidek contouren volgt tijdens het maaien, terwijl het de hoeveelheid van het zakken van de achterrol beheerst wanneer de maaier wordt opgetild door de bochten heen.


Handhaven van een rechte maaipatroon


Handhaven van een rechte maaipatroon

Een kettingaandrijving aan beide kanten van de achterrol voorziet in gelijk vermogen aan beide rollen, wat behoorlijk meewerkt aan het maken van de rechtste mogelijk maaipatroon.


Quick Adjust maaikooien


Quick Adjust maaikooien

Met behulp van een accuboormachine kunt u de maaihoogte aan beide kanten van de maaikooien (QA5 - 22) tegelijkertijd aanpassen. Maaikooien zijn beschikbaar met 7 of 11 messen.


Eenvoudiger backlappen


Eenvoudiger backlappen

De kooien kunnen achteruit draaien dankzij de kooimotor. U hoeft de kooi dus niet te verwijderen of een aparte motor aan te sluiten.


Verstelbare maaisnelheid met slot


Verstelbare maaisnelheid met slot

De maaisnelheid kan versteld worden met behulp van een simpele draaiknop en vervolgens vastgezet worden om verdere aanpassingen door de gebruiker te voorkomen.


Superieur grasopvangbakken


Superieur grasopvangbakken

De nieuwe grasopvangbakken zorgen ervoor dat het gewicht van het grasafval de maaikooien niet beinvloedt, zodat een gelijkmatige maaihoogte wordt behouden.


Consistente maaisnelheid


Consistente maaisnelheid

De maaisnelheid (oftewel frequency of clip) wordt geregeld met behulp van een geavanceerde controller, ipv hydrauliek, waardoor u altijd verzekerd bent van een gelijkmatig maairesultaat van hoge kwaliteit – iets wat bij een conventionele maaier niet altijd het geval is.


Exclusief ontwerp met kogelkoppeling


Exclusief ontwerp met kogelkoppeling

Deze maaier kenmerkt zich dmv een exclusief ontwerp met kogelkoppeling voor het volgen van contouren - naar voren en naar achteren, zijwaarts links en rechts, plus 6 graden links en rechts sturen.

Laatste nieuws
17-10-2017
Nieuwe John Deere 3036E voor de heer Kruizinga
14-08-2017
Nieuwe John Deere 3036E afgeleverd vanuit Goor
31-05-2017
Nieuwe John Deere 1570 voor Vakantiepark Hardenberg