John Deere 1600T Roughmaaier

Kenmerken en specificaties

  • Diep maaidek ontwerp voor sterke zuigkrach
  • 3,25, 2,38 en 1,57 maaibreedtes dekken alle klussen
  • Trekkerachtige vierwielaandrijving
  • Gebruik alle 3,2 of alleen het midden maaidek met alle 152 N, koppel om door het dikste gras te maaien
Bekijk de gedatailleerde informatie op het blad met specificaties.

Download hierWide-Area maaien, geperfectioneerd.

Er zijn natuurlijk andere WAM-maaiers. Maar er is er geen n die zoals de 1600T de combinatie biedt van een ongelooflijk hoog koppel (159 Nm), een geavanceerd beschermingssysteem, flexibele maai-instellingen, en een uniek koelsysteem waarbij de lucht van boven wordt ingevoerd. Deze maaier kan niet alleen zeer veel werk verzetten, maar hij kan ook uur na uur, dag na dag door blijven maaien.

Op afstand de beste.


Prestaties


Prestaties

Koppel, niet pks, maakt het verschil uit bij maaien. Daarom heeft de 1600 Turbo een koppel van 159 Nm. En daarnaast? Een grote cilinderopbrengst, een motor met turbolader, kopkleppen,4 cilinders en directe brandstofinjectie. De vleugeldekken van de 1600 kunnen in een hoek van 45 graden omhoog en 20 graden omlaag een perfect maairesultaat verzorgen ongeacht het terrein.


Motorkoeling


Motorkoeling

Een exclusief luchtinlaatsysteem waarbij de lucht van bovenaf wordt ingevoerd houdt de 1600 Turbo aan het maaien en koel in zware, droge en hete omstandigheden.


Flexibiliteit


FlexibiliteitDe 1600 Turbo is verrassend flexibel: paden van slechts 2,13 m zijn geen probleem. U kunt maaien met bijvoorbeeld n zijdek en het middendek, of alleen het middendek.


Bedieningselementen


Bedieningselementen

De 1600 Turbo is opmerkelijk eenvoudig onder de knie te krijgen. De makkelijke bediening is op logische wijze ingedeeld en zit aan de rechterkant. Het bestaat onder meer uit een elektrisch bediende aftakas en schakelaars voor het maaidekhefsysteem, 4WA en hendels voor het gas en schakelen.


Contourvolgende maaidekken


Contourvolgende maaidekken

De zijdekken van de 1600 kunnen maaien in een hoek van 45 graden omhoog en 20 graden omlaag voor een perfect resultaat ongeacht het terrein.


Schokabsorptiesysteem


Schokabsorptiesysteem

Het superieure schokabsorptiesysteem zorgt ervoor dat de vleugelmaaidekken naar achteren en naar binnen kunnen veren zodat er geen schade ontstaat als ze in aanraking komen met grote obstakels.


Onderhoud


Onderhoud

Alle reguliere onderhoudscontrole- en bijvulpunten zijn makkelijk toegankelijk vanaf de linkerkant van de machine. Het open motorgedeelte en de stoel die omhoog geklapt kan worden zorgen ervoor dat u overal makkelijk bij kunt. Het frontmaaiwerk kan 70 graden gekanteld worden en de vleugelmaaidekken kunnen tot 90 graden gekanteld worden voor gemakkelijke toegang voor onderhoud

Laatste nieuws
17-10-2017
Nieuwe John Deere 3036E voor de heer Kruizinga
14-08-2017
Nieuwe John Deere 3036E afgeleverd vanuit Goor
31-05-2017
Nieuwe John Deere 1570 voor Vakantiepark Hardenberg